1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-01-2015 22:48

«Ναυμαχία» τετράδας και παραμονής στη Σύρο

Σε μια ακόμα δυνατή αναμέτρηση για την 14 αγωνιστική της Volleyleague, ο Φοίνικας Σύρου υποδέχεται στις 19.30 την Ορεστιάδα στο γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» της Σύρου.



Ο δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες με 3-1 σετ. Ο Φοίνικας Σύρου νίκησε στη Τούμπα τη ΜΕΝΤ και η Ορεστιάδα επικράτησε του Παναθηναϊκού. Ο Φοίνικας με 24 βαθμούς σε 13 αγώνες βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα της Σύρου διεκδικεί την 8η νίκη της στο πρωτάθλημα και εντός έδρας έχει ηττηθεί μόνο από Κηφισιά και ΠΑΟΚ με 3-2 σετ.
 
Το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ράτκο Παβλίσεβιτς αφορά στις ιώσεις που έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες οι βασικοί παίκτες του. Τελευταία θύματα της γρίπης ο Ντάμποβιτς και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος.
 
Η Ορεστιάδα είχε πολύ έντονη εβδομάδα καθώς μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ακολούθησαν οι διοικητικές εξελίξεις αλλά και η παραμονή του Κώστα Δεληκώστα στην τεχνική ηγεσία ύστερα από τις εξηγήσεις που δόθηκαν με τους παράγοντες του Ερασιτέχνη Α.Ο.Ο. αλλά και των υπό παραίτηση παραγόντων του ΤΑΑ.
 
Η αποστολή της ακριτικής ομάδας βρίσκεται από νωρίς το πρωί στη Σύρο αλλά χωρίς τον Δημήτρη Βλασακίδη που την παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκο έπαθε διάστρεμμα στον αστράγαλο.
 
Η αναμέτρηση της Παρασκευής θα είναι η δεύτερη των δύο ομάδων για την Volleylegue. Στον Α΄γύρο η Ορεστιάδα είχε νικήσει 3-2 σετ. Οι δύο ομάδες είχαν δώσει μεγάλες μάχες τη σεζόν 2007-08 για τα μπαράζ ανόδου στην Volleyleague. Ήταν η πρώτη χρονιά που η Ορεστιάδα είχε υποβιβαστεί στην Α2. Ο Φοίνικας τερμάτισε στη 2η θέση της κανονικής περιόδου πίσω από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που ανέβηκε απ΄ευθείας. Η Ορεστιάδα τερμάτισε στην 4η θέση, ενώ στην 3η θέση ήταν ο Επίκουρος. Στον πρώτο αγώνα στη Σύρο η Ορεστιάδα νίκησε 3-1, αλλά ο Φοίνικας νίκησε 3-1 στην Ορεστιάδα και 3-2 πάλι στη Σύρο και πήρε προβάδισμα 2-1 στις νίκες. Στον τέταρτο αγώνα στην Ορεστιάδα οι ακρίτες νίκησαν 3-0 και όλα κρίθηκαν σε πέμπτο αγώνα που νίκησε η Ορεστιάδα 3-1 σετ.

 
Η ιστορία των αναμετρήσεων Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Ορεστιάδας
2014-15
23/01/2015: Volleyleague 22η Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Ορεστιάδας
08/11/2014: Volleyleague Α.Ο.Ορεστιάδας - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου 3-2 (17-25, 25-17, 25-22, 20-25, 15-12)
 
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ