1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2013 14:40

Τουρνουά μνήμης Σαμαρά από το Attica Beach Volley Club

Με τη συμμετοχή 50 ομάδων , τουρνουά για τους μικρούς του αθλητές και σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα με δυνατά παιχνίδια και υπέροχη διάθεση ολοκληρώθηκε το τουρνουά του Attica Beach Volley Club το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο Yabanaki Sports Club, με το οποίο έκλεισε την καλοκαιρινή σεζόν 2013.

Στις γυναίκες οι Κάρλα Ραντουλέσκου και Ιωάννα Παπαπαναγιώτου κέρδισαν 2-0 τις Άννα Σαλαπάτα και Ειρήνη Λάλα.

Στους άνδρες έγινε ένας συναρπαστικός τελικός με φόντο το φεγγάρι, όπου οι Δημήτρης Νίτης και Γιάννης Σταμπέλος κέρδισαν δύσκολά τους «μικρούς» Χάρη Γαζή και Κων/νο Κάππα 2-1.

Στο μεικτό μάχη πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στα ζευγάρια Κάρλας Ραντουλέσκου - Νίκου Μπουντουβά και Θάλειας Αγγελοπούλου – Γιάννη Σταμπέλου, όπου τελικά επικράτησαν η Θάλεια και ο Γιάννης 2-0.

Τη χαρά της συμμετοχής σε τουρνουά είχαν και οι μικροί μας αθλητές, όπου στον τελικό αναμετρήθηκαν οι Ξένια Κουτρούλη και Αγγελική Χώτη με τους Ιάκωβο Καφούρο και Παντελή Λαμέλη, με νικητές τα αγόρια του συλλόγου.

Στο τουρνουά παραβρέθηκαν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης Άκης Χατζηαντωνίου, η πρωταθλήτρια Beach Volley Πόλα Κίτσου, που έκανε και τις απονομές στους μικρούς μας Αθλητές και ο παλαίμαχος βολεϊμπολίστας Χριστόδουλος Ιωακειμίδης.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή, για τα όμορφα παιχνίδια και πάνω από όλα τη υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργείτε σε κάθε τουρνουά του Attica BVC.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ