1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2016 12:08

Επιστροφή Γκουλινέλι στον Ολυμπιακό!

Ίταλος έφυγε, Ιταλός ήρθε στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Ρομπέρτο Πιάτσα από τον πάγκο της ομάδας, την επόμενη μέρα ήρθε και η ανακοίνωση του 58 χρονου Φλάβιο Γκουλινέλι.

Ο Γκουλινέλι ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου 2011 όταν και παραιτήθηκε και προωθήθηκε πρώτος προπονητής ο Γιάννης Καλμαζίδης. Στο σύντομο πέρασμα του ωστόσο, ο Γκουλινέλι κατέκτησε το Σούπερ Καπ το 2010 στη Σαντορίνη.

Eπίσης, ο Γκουλινέλι έχει θητεύσει και προπονητής στον Γ.Σ.Ηρακλής στο δεύτερο μισό της σεζόν 2008-09. Εκείνη τη σεζόν ο «γηραιός» αγωνίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έχασε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ανακοίνωση:

Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ιταλό προπονητή κ. Φλάβιο Γκουλινέλι. Ο έμπειρος Iταλός τεχνικός, επιστρέφει στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την σεζόν 2010-11.

 

6 σχόλια

  • Comment Link Αντικειμενικός Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 21:53 posted by Αντικειμενικός

    Παρέλαση ή Χριστούγεννα;

  • Comment Link MrAnonymous Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 19:29 posted by MrAnonymous

    Για δες με πόση ευκολία στάζουν χολή όλοι... τι έγινε ρε παιδιά... δεν σας βγαίνουν τα κουκιά ?

  • Comment Link κωσταςπ. Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 18:10 posted by κωσταςπ.

    Mε τα εισιτηρια που κοβει στο Ρεντη και θελετε να σας φερουν Tραβιτσα και Μονταλι;πολυ καλος ειναι και εμπειρος ο Γκουλινελι αλλα να δουμε ποιους παικτες θα εχει γιατι μου κανει χλωμο το εργο της διοικησης με τις μεταγραφες της τα τελευταια χρονια.

  • Comment Link aixmiros Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 17:04 posted by aixmiros

    Ένας κακομοιράκος που λέει "ναι" σε όλα και γι αυτόν τον προσλαμβάνουν. Δεν έχει κατακτήσει τίποτα ως πρώτος προπονητής και στις μισές ομάδες που πήγε τον απέλυσαν , ενώ στις υπόλοιπες δεν έμεινε δεύτερη χρονιά. Ντροπή για τον Ολυμπιακό, που είχε προπονητές της εμβέλειας Μοντάλι, Τράβιτσα, Ρίτσι, Γκάετς να ξεπέφτει στο γεροντάκι...

  • Comment Link ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 13:52 posted by ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    Η ιδεα της ανακυκλωσης των σκουπιδιων ειναι πολυ καλη και χρησιμη. Η ανακυκλωση των προπονητων δεν νομιζω.και για τους κακοπροεραιτους μακπια απο μενα οι συνειρμοι σκουπιδια /προπονητες. μιλαω για την ατολμια αξιοποιησης νεων προσωπων

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ