1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-04-2016 15:54

Ανανέωσε και η Λαζάρεβιτς

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει από τώρα το ρόστερ της επόμενης σεζόν και μετά τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ήρθε η ώρα της Άνα Λαζάρεβιτς να ανανεώσει τη συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό για άλλον ένα χρόνο. Η ακραία των ερυθρολεύκων ήταν από τα βασικά γρανάζια στη φετινή μηχανή του Ολυμπιακού. γι'αυτό η διοίκηση με αστραπιαίες κινήσεις ανανέωσε το συμβόλαιο της.
Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ Άνα Λαζάρεβιτς. Η διεθνής ακραία με την Εθνική Σερβίας, θα παραμείνει στην ομάδα μας και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, η αθλήτρια του Ολυμπιακού δήλωσε στο www.osfp.gr τα εξής:

«Αισθάνομαι καταπληκτικά, είναι η πρώτη φορά που κερδίζω ένα νταμπλ και πραγματικά τώρα τα συναισθήματα είναι υπέροχα, μετά από μια δύσκολη χρονιά γεμάτη προβλήματα. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση μου να ανανεώσω από την στιγμή που με ήθελε και η ομάδα. Ελπίζω του χρόνου τέτοια ημέρα να βγάλουμε την ίδια φωτογραφία, με το τρόπαιο του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου μαζί. Αυτό που προέχει είναι να είμαστε όλες υγιής και πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο για τις αθλήτριες μιας και ο προπονητής μας έμεινε και αυτός στην ομάδα και θα μπορέσουμε να δουλέψουμε πολύ περισσότερο μαζί του».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ