1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2016 21:54

Η Θέτιδα στην Α1 και άνοδος αφιερωμένη στον Χρήστο!

Πανηγυρική άνοδο στην Α1 Γυναικών πήρε η Θέτιδα για πρώτη φορά στην ιστορία της, που νίκησε την δεύτερη ημέρα των μπαράζ ανόδου με 3-1 τον Ηλυσιακό!

Η Θέτιδα έφτασε τους 6 βαθμούς και με μία αγωνιστική να απομένει (ανεβαίνουν οι 3 στους 4) εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της. Μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Βούλας και φυσικά αφιερώθηκε στον αδικοχαμένο Χρήστο Παπαθανασίου, με τις αθλήτριες να κάνουν πραγματικότητα την υπόσχεση που είχαν δώσει. Μάλιστα υπήρχε και πανό στο κλειστό των Τρικάλων «Χρήστο ζεις, εσύ μας οδηγείς».

Με εξαίρεση το δεύτερο σετ το οποίο και κατέκτησε ο Ηλυσιακός, τα υπόλοιπα κατακτήθηκαν εύκολα από την ομάδα της Θέτιδας. O Ηλυσιακός έχει ακόμα ελπίδες ανόδου και περιμένει με αγωνία το αποτέλεσμα των Μακεδόνων με την Ελπίδα.

ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΣΠ Θέτις 1-3 (15-25, 25-23, 17-25, 14-25)

Α.Ο.ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λιώσης): Σωτηρίου, Δασκαλοπούλου, Λιαρούτσου, Τσέλιου, Κωνσταντίνου, Ράγκου, Πασχάλη (λ) / Χαμπηλομάτη, Βακαλοπούλου, Χανδρή

ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ (Σωτηρόπουλος): Μελετιάδου, Φραγκιαδάκη, Τουρνάκη, Χριστοδούλου, Φωτεινού, Λεωνίδου, Κερασιώτου (λ), Ζήση Χ., Ζήση Π.25

6 σχόλια

  • Comment Link elenaki Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 15:26 posted by elenaki

    Εγω θα μαθω ορθογραφια κυριε μου αλλα θελω ναμου πητε αν θα αλλαξη κατι οσον αφορα το εργο του Λιωση.Δεν νομιζω να εχω και τραγικα λαθη.Δεν εχω παη και στην νομικη αλλα εσυ τελος παντων φαινεσαι πιο μορφωμένος.

  • Comment Link φίλαθλος Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 09:07 posted by φίλαθλος

    Μα αν κατάλαβες by ΗΛΥΣΙΑ ειρωνικό ήταν το σχόλιό μου....όπως ακριβώς είναι ο Κύριος Λιώσης!!!!!!

  • Comment Link ekane kai i myga.. Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 00:08 posted by ekane kai i myga..

    ...προς ελενάκι.... πριν μάθεις να κράζεις, να μάθεις ορθογραφία....

  • Comment Link ΗΛΥΣΙΑ Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 11:09 posted by ΗΛΥΣΙΑ

    Δηλαδη στόχος ήταν να πάει στα δευτερα μπαραζ να χασει απο ολους και να ανοιξει μια τρυπα 3000€ στον Συλλογο μας. Φτανει η κοροιδία. Κριμα στα κοριτσια μας. Αν δεν αλλαξουμε προπονητη δεν παμε πουθενα.

  • Comment Link φίλαθλος Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 15:02 posted by φίλαθλος

    Μα ο στόχος του Κ.Λιώση ήταν τα δεύτερα μπαράζ.Ετσι τουλάχιστον δήλωνε.Τι κι αν δεν πέρασε .....ήταν κι αυτό μια επιτυχία!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ