1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2016 06:15

«Βόμβα» με Νικολάκη το Μαρκόπουλο!

Σε μία μεγάλη πολύ μεγάλη μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Μαρκόπουλου, καθώς ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Γιάννη Νικολάκη. Ο έμπειρος τεχνικός μετά από απουσία ενός έτους από τους πάγκους, επιστρέφει για να καθοδηγήσει την ομάδα των Μεσογείων. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαρκόπουλου και οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Νικολάκη:

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον σπουδαίο προπονητή κ. Γιάννη Νικολάκη. Ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Μαρκοπούλου.

Ο κ. Νικολάκης προέρχεται από 2 ντάμπλ με τον Ολυμπιακό τις σεζόν 2013-14 και 2014-15 ενώ τα κατορθώματά του στο ελληνικό βόλεϊ είναι πολλά και γνωστά καθώς έχει κατακτήσει 7 φορές το Πρωτάθλημα Ελλάδος με 4 διαφορετικές ομάδες (Ολυμπιακός 2, Παναθηναϊκός 2, Παννελήνιος 2, Ιωνικός 1) και 4 φορές το Κύπελλο Ελλάδος (Ολυμπιακός 3, Πανελλήνιος 1). Επίσης ο κ. Νκολάκης ήταν αυτός που οδήγησε τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το 2011 στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του τμήματος και είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής βόλεϊ που εργάστηκε στο εξωτερικό, στον πάγκο της Λοκομοτίβ Μπελιτσέρι (Αζερμπαϊτζάν).

Εκτός από τις γυναικείες ομάδες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Πανελληνίου και του Ιωνικού ο κ. Νικολάκης έχει εργαστεί ακόμα στις αντρικές ομάδα βόλλευ του Ολυμπιακού και της ΕΑ Πατρών, στις Εθνικές ομάδες Γυναικών και Νεανίδων αλλά και στο Αγ. Σώστη στην ομάδα που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα.

Γυμναστής στο πλευρό του Γιάννη Νικολάκη θα ειναι ο Χρήστος Βαρατάσης καθηγητής Φυσικής Αγωγής ενώ το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Τους καλωσορίζουμε στη οικογένεια του ΑΟ Μαρκοπούλου και τους ευχόμαστε μόνο επιτυχίες στο έργο τους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής του ΑΟΜ δήλωσε: «Φέτος ανοίγω έναν νέο κύκλο συνεργασίας στην καριέρα μου με ανθρώπους που μου εμπιστεύθηκαν ένα μακροπρόθεσμο project για την ομαδα του Μαρκόπουλου που έχει σαν στόχο να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα 3 χρόνια. Με σκληρή δουλειά και υπομονή να αναδείξουμε τις Ελληνίδες αθλήτριες του συλλόγου και να περάσουμε την φιλοσοφία μου ότι πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

7 σχόλια

  • Comment Link τοξικος Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 15:05 posted by τοξικος

    Τα φιλαρακια απο την Αιγυπτο λες να πανε παρεα ?

  • Comment Link Papatzis Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 22:31 posted by Papatzis

    Νικολακης-Θανελλας-Βαρατασης-Καραθανασης και το εργο επαναλαμβανεται!Τον Γεναρη εκει στο μαρκοπουλο θα ψαχνουν τον αντικαταστατη.

  • Comment Link AEKVCfan Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 16:16 posted by AEKVCfan

    Μακράν ο καλύτερος Έλληνας προπονητής..

  • Comment Link αεκαρα.... Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 12:49 posted by αεκαρα....

    Το βοηθό θέλω να δω!!!!!θα είναι αποκάλυψη και αυτος????????Η΄ μήπως όλοι τον ξέρουμε?

  • Comment Link antikimenikos Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 09:59 posted by antikimenikos

    Μπραβο στην διοικηση του Α.Ο.Μ,που καθοδηγουμενοι απο ανθρωπους που βαζουν το χρονο τους και τα χρηματα τους,εκαναν μια πολυ σημαντικη επιλογη με εναν εργατη του βολλευ,και εναν μοντερνο οσον αφορα την εξελιξη του,προπονητη, ο οποιος θα δωση μια αλλη νοτα στο τελματωμενο απο μετριους προπονητες Ελληνικο βολλευ.Καλη πορεια στο εργο του προπονητη και της διοικησης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ