1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2014 19:09

Απαγόρευση και στον ΟΠΕΡ!

Ένα, ένα σκάνε τα απαγορευτικά στις ελληνικές ομάδες εξαιτίας χρεών προς τις παίκτριες και μετά την ΑΕΚ ήρθε η σειρά του ΟΠΕΡεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ευρωπαική Συνομοσπονδία κοινοποίησε έγγραφο στην ΕΟΠΕ σύμφωνα με το οποίο ο ΟΠΕΡεθύμνου δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές αν δεν πληρώσει 20.000 στις Ραλίσα Βασίλιεβα (5.000), Μπράνκιτσα Νίκιτς (15.000) που είναι απλήρωτες από το Δεκέμβριο. Kαταγγελία έχει κάνει και η τρίτη ξένη, h Βεσέλα Μπόντσεβα.

Να σημειωθεί ότι η Νίκιτς είχε συμφωνήσει τον Δεκέμβριο με ομάδα της Ινδονησίας , αλλά δεν έγινε τελικά το πρωτάθλημα στη ασιατική χώρα και παρέμεινε στην Κρήτη.

3 σχόλια

  • Comment Link Alwaysfair Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 13:33 posted by Alwaysfair

    Τωρα που οι παίχτες/παιχτριες θα αναγκαστούν να ξενιτευτούν για 500 ευρώ το μηνα θελω να ξερω αν θα έπρεπε να σοβαρευτούν νωρίτερα.482 ευρώ ο βασικός μισθός για όσους δεν το ξέρουν...

  • Comment Link kwstistsiras Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 20:31 posted by kwstistsiras

    εμ στα λεγαμε ψαρε κρατα και δοσε αφτα τα λεφτα στης ελινιδες που φιγανε περσι..που μασ βγαλανε ευροπη... τιποτα εσυ ...! αντε τοπικο κε να δω πια θα σε αναβαση μετα.

  • Comment Link Mpam_mpoum Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 16:29 posted by Mpam_mpoum

    Καιρός ήταν!!! Άντε αρχίστε να πληρώνετε και τα χρωστούμενα σε ελληνίδες και έλληνες παίκτριες/ες που φόρεσαν στο παρελθον τα χρώματα της ομάδας σας, μην έρθει a la αεκ και δηλαβέρη....νέο.... ΜΠΑΜ...!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ