1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2024 14:39

Οι 12 ομάδες στην Volley League φέρνουν και Πανιώνιο, Καλαμάτα ή Άρη, Περσέα, Κερατέα σε ανώτερη κατηγορία

Κάτι κινείται για την αύξηση των ομάδων σε 12 στην  Volley League   ανδρών, κι αυτό θα συμπαρασύρει κι άλλες ομάδες σε ανώτερες κατηγορίες.

Ο ΠΑΣΑΠ έβγαλε ανακοίνωση και ζητά 12 ομάδες στην  Volley League  ανδρών, αλλά δεν κάνει κουβέντα για την ταμπακέρα, την αύξηση των ξένων σε 5, προκειμένου να στελεχωθούν με αξιόλογους παίκτες η 11η και η 12η ομάδα, αφού δεν υπάρχουν Έλληνες που μπορούν να παίξουν με αξιώσεις στην μεγάλη κατηγορία.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η απόφαση θα είναι 12 ομάδες με 4 ξένους την επόμενη χρονιά και 12 ομάδες με 5 ξένους την μεθεπόμενη. Ταυτόχρονα θα καταργηθεί η ανόητη διάταξη που θέλει να συναποφασίζουν ΠΑΣΑΠ, ΕΣΑΠ, ΕΟΠΕ. Θα αποφασίζει μόνο η Ομοσπονδία Βόλεϊ για τέτοια ζητήματα.

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα ο Πανιώνιος θα παίξει στην  Volley League ανδρών και την 12η θέση θα την έπαιρνε η Καλαμάτα ή ο 4ος της  Πρι Λιγκ μετά από αγώνα μπαράζ. Οι ομάδες όμως διαλύθηκαν και την τελευταία θέση θα την πάρει με wild card  είτε η Καλαμάτα, είτε ο Άρης, είτε ο  τέταρτος Ηρακλής.

Απο εκεί και πέρα  άνοδο στην Πρι Λιγκ θα πάρουν εκτός από την Αρμενική και η Κερατέα από τον Νότο και εκτός από την ΧΑΝΘ στον Βορρά και ο Περσέας.

Από τα μπαράζ ανόδου εξάλλου στην Α2 ανδρών θα δωθούν 4 αντί 3 εισιτήρια.

Όμιλος νότου: Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός, Γ.Σ. Ηλιούπολης, Ν.Α.Ο. Σούδας, Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου, Πρωταθλητής Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.

Όμιλος βορρά: Α.Π.Σ. Φθία, Σ.Φ.Κ. Πιερικός, Α.Ο. Σερρών, Α.Ο. Ιωνικός Ιωνίας, Α.Σ.Π. Ερμής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ