1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
08-07-2014 18:48

Δρίκος:«Κάτι καλό γίνεται...»

Στην εκπομπή «Στα κάγκελα» του ραδιοφωνικού σταθμού ALPHA 98.9 και τον Σταύρο Γεωργακόπουλο μίλησε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σωτήτης Δρίκος.  «Ήταν ένα μικρό βήμα στην προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας. Δεν σημαίνει πολλά, αλλά σημαίνει ότι κάτι καλό γίνεται με αυτά τα νέα παιδιά», είπε αρχικά για να δώσει το μήνυμα πρόκρισης της Εθνικής ομάδας Ανδρών στους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Λιγκ με την Σλοβενία.

Για τους αγώνες με τους Σλοβένους είπε: «Η αντίπαλος μας ξεκίνησε τη διοργάνωση με σκοπό να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Λιγκ και να πάρει το εισιτήριο για το World League της επόμενης περιόδου. Εμείς από τη θέση του αουτσάιντερ θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μας αξίζει απ’ αυτά τα δύο παιχνίδια. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια και ότι βρισκόμαστε στις 10 Ιουλίου και τα παιδιά είναι ακόμη μέσα στο γήπεδο και δουλεύουν σημαίνει πολλά. Έχουμε πετύχει το βασικό μας στόχο που ήταν η πρόκριση στους «4», αλλά τώρα θέλουμε να κάνουμε και το βήμα παραπάνω».

Για τον προπονητή της Εθνικής οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει η συγκεκριμένη Εθνική και ο τρόπος αντίδρασης της ομάδας στον «τελικό με το Μαυροβούνιο» είναι εξαιρετικά σημαντικά για το μέλλον.
«Είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι στις εγχώριες διοργανώσεις και είναι τελείως διαφορετικό να συμμετέχεις σε διεθνές επίπεδο. Εκεί απαιτείται διαφορετική προσέγγιση και χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Όλο αυτό όμως δεν χτίζεται δια μαγείας. Είναι μια μεγάλη διαδρομή στην οποία καταφέρνεις να πετύχεις μέσα από την συμμετοχή σε σημαντικά τουρνουά όπως είναι και το Ευρωπαϊκό Λιγκ», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Η επιτυχία δεν είναι ότι πήγαμε στην τετράδα της διοργάνωσης, αλλά ότι πήραμε την πρόκριση υψώνοντας ανάστημα μετά από μια ήττα και παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό προφίλ της Σλοβενίας σημείωσε: «Είναι μια ομάδα λίγο πιο μεγάλη ηλικιακά από τη δική μας, με παίκτες που παίζουν σε πολύ δυνατά πρωταθλήματος. Αν έχει μια αδυναμία αυτή έχει να κάνει με την υποδοχή της όπου θα προσπαθήσουμε να τους βγάλουμε την πρώτη μπάλα έξω από τα τρία μέτρα. Θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε χωρίς να «δαπανήσουμε» πολλά χαμένα σερβίς…»

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος ημιτελικός με την Σλοβενία θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Ιουλίου και ώρα 18.30 στο ΔΑΚ Ευόσμου (με απευθείας μετάδοση από την ΝΕΡΙΤ) με τον κ. Δρίκο να εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο κόσμος της Θεσσαλονίκης θα στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής.

Όσον αφορά την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, οι διεθνείς μετά το ρεπό της Δευτέρα χθες βρέθηκαν ξανά στο Top Fitness Gym καθώς το πρόγραμμα είχε προπόνηση με βάρη ενώ αύριο θα βρεθούν ξανά στο ΔΑΚ Ευόσμου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ