1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2014 18:47

Κερκινές - Καμμάς και άλλοι δώδεκα νικητές στο Volleynews e-book beach Volley tournament

Με τη συμμετοχή 46 ομάδων και ιδανικές καιρικές συνθήκες, έγινε το VOLLEYNEWS e-book beach Volley tournament  που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, σε συνεργασία με τον πρωταθλητή Ελλάδος Παύλο Μπελιγράτη και την υποστήριξη του volleynews.gr την Κυριακή 6 Απριλίου στον αθλητικό πολυχώρο ΑΝΙΜΑ club στη Σαρωνίδα.
Το VOLLEYNEWS ebook beach volley tournament ήταν το τρίτο από την σειρά των 7 “ibook beach volley series”. Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα διεξαγωγής κάθε τουρνουά αναρτάται και ένα από τα συνολικά 7 βιβλία της σειράς. ‘Ετσι, το επόμενο τουρνουά είναι το The Wall e-book beach volley series που θα γίνει την Κυριακή 27 Απριλίου στο The Wall climbing center στην Παλλήνη και θα σηματοδοτήσει την ανάρτηση στο διαδίκτυο του 4ου βιβλίου με θέμα «Το μπλοκ στο μπιτς βόλεϊ».



Το τουρνουά είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:



• Τις ιδανικές καιρικές συνθήκες και τη συμμετοχή 46 ομάδων (15 ανδρών, 10 γυναικών και 21 μικτού)

• Τις διπλές νίκες των Νάντια Κατσιάνου και Νατάσσα Καστορίνη στο γυναικείο και μικτό οπεν και στο γυναικείο και μικτό amateur αντίστοιχα.

• Την εξαιρετική επανεμφάνιση πατέρα και γιού, Λορέντζου και Γιάννη Χαλκούση.

• Την πρώτη κατάκτηση τουρνουά από τους Βασίλη Βασιλακόπουλο και Δημήτρη Γκανέτσο στο amateur ανδρών και της Ελεάνας Απειρανθίτη το amateur μικτό.

• Την πρώτη παρουσία σε τελικό του Δημήτρη Αναστασίου (ανδρών & μικτό amateur), της Μαριλένας Χούτου (μικτό amateur), της Ελπίδας Ευθυμίου (μικτό open 2) και Γιώργου Λιλιού (μικτό οπεν 2)



Τα αποτελέσματα του τουρνουά της Κυριακής 6 Απριλίου 2014 έχουν ως εξής:



Στον τελικό του open ανδρών οι Γιώργος Κερκινές και Μάνος Καμμάς νίκησαν τους Γιάννη Ξενάκη και Κώστα Αδάμ με 2-0 σετ και κατέκτησαν το τουρνουά.

Στον τελικό του amateur ανδρών οι Βασίλης Βασιλακόπουλος και Δημήτρης Γκανέτσος νίκησαν με 2-1 σετ τους Δημήτρη Αναστασίου και Γιάννη Τσαμαντάκη (3η συνεχόμενη παρουσία σε τελικό).

Στον τελικό του open γυναικών οι Αντζελα Βαμβακούση και Νάντια Κατσιάνου νίκησαν τις Μάρα Μανώλη και Ιλιάνα Τσαούση με 2-1 σετ στο καλύτερο αγώνα της ημέρας

Στον τελικό του amateur γυναικών οι Βάσια Σαβοριανάκη και η Νατάσσα Καστορίνη νίκησαν με 2-1 σετ τις Κέλλυ Γιαννάκη και Βίβιαν Αραβανή.

Στον τελικό του open μεικτού οι Νάντια Κατσιάνου και Γιάννης Παπαδάκης νίκησαν με 2-0 σετ τους Νεκτάριο Χιώνη και Ειρήνη Γιατζόγλου

Στον τελικό του amateur μεικτού οι Φίλιππος Παρλιάρας και Ελεάνα Απειρανθίτη νίκησαν με 2-1 σετ τους Δημήτρη Αναστασίου και Μαριλένα Χούτου

Στον τελικό του open 2 μεικτού οι Κωσταντίνος Μανιουδάκης και Νατάσσα Καστορίνη νίκησαν με 2-1 σετ τους Γιώργιο Λιλιό και Ελπίδα Ευθυμίου



Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο :

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv



Φωτογραφίες του τουρνουά θα τις βρείτε στο:

http://www.pinterest.com/mtriant/volleynews-ebook-beach-volley-tournament/

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ