1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-12-2017 03:09

Εθνικός: «Κανένας οπαδός μας στα επεισόδια»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το κλειστο του Μέτς εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς.
Θυμίζουμε ότι οπαδοί του Παναθηναϊκού δέχθηκαν επίθεση βγαίνοντας από το γήπεδο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Πειραιά, η οποία τονίζει ότι οι δικοί της φίλαθλοι δεν συμμετείχαν στα επεισόδια

Η ανακοίνωση

«Η Διοίκηση της ομάδας Volley του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. αισθάνεται την υποχρέωση, αλλά και την ανάγκη να εκφράσει τον αποτροπιασμό της για τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Παναθηναϊκού, στο κλειστό του Μετς. Επίσης, θα ήθελε να ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπήρξε καμιά οργανωμένη αποστολή οπαδών του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ.

Στο κλειστό του Μετς βρέθηκαν αρκετοί μεμονωμένοι φίλαθλοι του Εθνικού οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα χωρίς κανένα πρόβλημα. Κατά την διάρκεια του αγώνα η συμπεριφορά των φιλάθλων και των δύο ομάδων υπήρξε απόλυτα αθλητική χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό.

Επίσης η διοίκηση του ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. δηλώνει με βεβαιότητα πως κανείς οπαδός του Εθνικού δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή στα επεισόδια που ακολούθησαν την λήξη του αγώνα».
Διαβάστηκε 310 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ