1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2017 19:04

Ψάρρας: «Είμαστε το φαβορί αλλά δεν υποτιμούμε κανέναν» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Σάκης Ψάρρας μιλώντας στη κάμερα του volleynews.gr έκανε τον απολογισμό του Εθνικού Πειραιώς για το τριήμερο του πρώτου μπαράζ ανόδου, χαρακτήρισε φαβορί την ομάδα του αλλά τόνισε πως όλες οι ομάδες στο τελικό τουρνουά έχουν πιθανότητες.
«Όπως το περιμέναμε εξελίχθηκε το τριήμερο αυτό. Ήταν μία επίπονη διαδικασία, ήμασταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυσκολίες όπως και έγινε. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί πήραμε αήττητοι την πρώτη θέση στο τουρνουά και πάμε στα τελικά παιχνίδια και όπως το θέλαμε και όπως το σχεδιάσαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο απέναντι στην Παλλήνη το οποίο και καταφέραμε να διαχειριστούμε. Όλη την χρονιά δεν είχαμε χάσει σχεδόν ούτε σετ, ήταν για εμάς πρωτόγνωρο να βρεθούμε με 2-1 πίσω στο σκορ και να το γυρίσουμε. Ήταν μία δοκιμασία, ανταπεξήλθαμε και μπράβο στους παίκτες μου. Τώρα είμαστε πιο έτοιμοι για την τελική δοκιμασία που έρχεται το επόμενο τριήμερο».

Για το τελικό τουρνουά: «Σε ένα τουρνουά τέτοιο όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους. Εμείς θεωρούμε από την πρώτη στιγμή ότι είμαστε το φαβορί, θέλαμε να είμαστε αυτοί που θα ανέβουμε κατηγορία αλλά οπωσδήποτε σε ένα τριήμερο όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους. Αποδεχόμαστε τον ρόλο του φαβορί αλλά δεν θα πάμε με υπεροψία ούτε υποτιμούμε κανέναν. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια το γνωρίζουμε και θα προετοιμαστούμε όπως ετοιμαστήκαμε και όλη την χρονιά».
Διαβάστηκε 2518 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ