1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2015 19:47

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για Καββαδά, Αλεξιάδη

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον Στράτο Καββαδά και τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη που τραυματίστηκαν σοβαρά το πρωί της Κυριακής (21/6) σε τροχαίο δυστύχημα στη Νικήτη Χαλκιδικής με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και ένας 26χρονος Τούρκος υπήκοος που σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία δεν έχει σχέση με το μπιτς βόλεϊ.

Ο Καββαδάς μεταφέρθηκε εξ αρχής στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική με τραύματα στο κεφάλι αλλά και κατάγματα στο σώμα.

Το απόγευμα της Κυριακής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους γιατρούς της νευροχειρουργικής το επόμενο 24ωρο θα είναι κρίσιμο.

Ο Αλεξιάδης απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο με τη βοήθεια ειδικων μηχανημάτων της τροχαίας και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Διαπιστώθηκε πως έχει πάθει ρήξη σπλήνας και χειρουργήθηκε. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο Παπανικολάου και βρίσκεται σε καταστολή καθώς το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι κατάγμα στη λεκάνη και έχει αιμοραγία. Όπως και στην περίπτωση του Καββαδά οι γιατροί θεωρούν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. Εκτιμούν επισης ότι επειδή πρόκειται για αθλητές με καλή φυσική κατάσταση θα βοηθήσει αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η περιπέτεια των δύο νεαρών αθλητών, μελών των εθνικών ομάδων μπιτς βολεϊ και πρωταθλητών στο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Λιγκ 2014 έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.

Ευχόμαστε ολόψυχα να έχουν δύναμη και να βγουν και πάλι νικητές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ