1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2015 18:55

Φορά τα ερυθρόλευκα ο Δεληπρίμης

Στα παλιά του λημέρια επιστρέφει ο 25χρονος ακραίος, Νίκος Δεληπρίμης, ο οποίος προστίθεται στο εφετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, ύστερα από χρόνια απουσίας από την ομάδα του Ρέντη. Ο Νίκος Δεληπρίμης αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον ΣΦΠ Χανίων κι έφτασε ένα βήμα πριν από την άνοδο στην Volleyleague. 

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Δεληπρίμη. Ο 25χρονος ακραίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο και επιστρέφει στο σύλλογο μας στον οποίο αγωνιζόταν από το 2000 μέχρι το 2007.

Η δήλωσή του Νίκου Δεληπρίμη στο επίσημο site του Ολυμπιακου (www.osfp.gr):

«Έχω μεγαλώσει και έχω γαλουχηθεί στον Ολυμπιακό. Προέρχομαι από τα σπλάχνα του συλλόγου. Έχω δει και ζήσει εικόνες μέσα από την αντρική ομάδα τις οποίες πάντα θαύμαζα. Χαίρομαι πραγματικά που γυρίζω πίσω στην ομάδα την οποία θαύμασα και λάτρεψα από μικρός. Είμαι έτοιμος για την νέα πρόκληση και ελπίζω με την προσπάθεια και τη βοήθεια μου να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ