1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-04-2024 01:16

Ανδρεόπουλος - Πρωτοψάλτης: «Είμαστε ακόμη με την πλάτη στον τοίχο»

O προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετα την νίκη ανατροπη των «πρασίνων»:

: «Ο Παναθηναϊκός έκανε μια καταπληκτική χρόνια και κάναμε μια ήττα και σίγουρα αξίζουμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα.
Εμείς χάνουμε στη σειρά 2-1 και είμαστε ακόμα με την πλάτη στον τοίχο και δεν θέλουμε να μιλάμε, Aφήνουμε τους άλλους να το κάνουν. Θα το πιστεύουμε μέχρι να πέσει η τελευταία μπάλα κάτω. Έχουμε τραβήξει πολλά και προσπαθούμε πολύ σκληρά».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Θανάσης Πρωτοψάλτης τόνισε: «Θεωρώ ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Στο δεύτερο δώσαμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εμφάνισή του. Σήμερα ήμασταν με την πλάτη στο τοίχο. Δεν μας ένοιαζε αν θα παίξουμε όμορφο βόλεϊ με θέαμα. Θέλαμε να κερδίσουμε. ούτε πόσους άσσους θα φάμε ούτε πόσα σερβίς θα χάσουμε.

Τα καταφέραμε σήμερα, βάζουμε πίσω τη νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Για να νικήσουμε στο Ρέντη πρέπει να καταλάβουμε ότι παίζουμε στην έδρα ενός πολύ δυνατού αντιπάλου. Μας έχει φύγει το άγχος και η πίεση. Θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και την Δευτέρα θα δώσουμε άλλη μία μάχη."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ