1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-03-2024 17:36

ΑΟΠ Κηφισιάς: Παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του Άθλου αλλά έφταιγε το... βίντεο τσεκ

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του ΑΟΠ Κηφισιάς παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του Άθλου Ορεστιάδας αλλά έβαλαν κατά της ΕΣΑΠ επειδή ο αγώνας τους δεν είχε βίντεο τσεκ.

Όμως, δεν τους είπε κανείς ότι η διοίκηση της ομάδας τους ζήτησε να γίνει ο αγώνας Κυριακή γνωρίζοντας πως δεν θα υπάρχει διαθέσιμο το βίντεο τσεκ, καθώς το ένα ήταν στον αγώνα των πλέι άουτ Καλαμάτα 80 - Φοίνικας Σύρου και το άλλο στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου γυναικών. Θα ακολουθήσει νέο ρεπορτάζ.

O πασαδόρος της Κηφισιάς Κώστας Στιβαχτής: «Συγχαρητήρια στον Άθλο για τη νίκη, σήμερα έπαιξε πολύ καλά.Θέλω να... "ευχαριστήσω" τη λίγκα που σήμερα μας έβαλε να παίξουμε χωρίς video check. Παίζω βόλεϊ πολλά χρόνια, λυπάμαι πολύ για αυτή την απόφαση. Η διοργανώτρια αρχή οφείλει να προστατεύει το άθλημα και όχι να γυρνάμε πίσω. Λυπάμαι πολύ! Να μάθουμε πώς αξιοποιούνται τα χρήματα που έρχονται  και γιατί δεν έχουν var ολα τα παιχνίδια. Μπορεί να τιμωρηθώ για αυτά που λέω, όμως οι διαιτητές πρέπει να βοηθηθούν από την τεχνολογία. Πρέπει να οργανωθεί καλά. Έχουμε ευθύνη και οι αθλητές καθώς αφήνουμε όλη αυτή την κατάσταση να υπάρχει.. Η οργάνωση αυτή τη στιγμή δεν είναι καλή!  Αν και σήμερα δεν παίξαμε καλά, υπήρχανε σημεία του αγώνα που θα μπορούσαμε να δούμε τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει. Να δούμε αν έχουμε δίκιο ή άδικο για να μην υπάρχουν παράπονα».

Ο β προπονητής της Κηφισιάς Γιώργος Στεφάνου δήλωσε: «Πολλά ήταν τα θέματα τα οποία κληθήκαμε την τελευταία εβδομάδα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια πρέπει να υπάρχει Video Check, έτσι ώστε να βοηθούνται πρώτα από όλους οι ίδιοι οι διαιτητές και να μην υπάρχουν στιγμές με αμφισβητούμενες φάσεις. Προφανώς όταν δεν βγαίνει το παιχνίδι υπάρχει εκνευρισμός. Ο Άθλος μας πίεσε πολύ με το σερβίς του. Από εκεί και πέρα έχουμε να διαχειριστούμε προβλήματα υγείας και τραυματισμών. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι η κατάκτηση της 5ης θέσης».

O λίμπερο του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Σπύρος Βελούδης είπε: «Στο 1ο σετ αρχίσαμε καλά και βρεθήκαμε μπροστά μέχρι και τα μισά του. Στη συνέχεια τίποτα δεν λειτούργησε καλά για εμάς καθώς πιεστήκαμε στην υποδοχή εν΄β είχαμε προβλήματα τόσο στην επίθεση όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας. Η απώλεια του 1ου σετ μας επηρέασε ψυχολογικά και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στη συνέχεια. Επίσης θέλω να πω ότι σήμερα είχαμε εξόφθαλμα διαιτητικά λάθη. Είναι σοβαρό λάθος της διοργανώτριας αρχής ότι τα παιχνιδια που δεν αφορούν τις ίδιες θέσεις να ορίζονται την ίδια ημέρα. Αυτή η απόφαση δεν έδωσε τη δυνατότητα να υπάρχει video referee, ώστε να αποφεύγονται τέτοια λάθη. Χωρις να θέλω να σταθώ στα διαιτητικά λάθη, σίγουρα μας αποσυντόνισαν. Στο 3ο σετ φτάσαμε κοντά στο να γυρίσουμε τον αγώνα αλλά δεν τα καταφέραμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ