1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2015 00:24

Ρούσσης: «Πίστη και πάθος απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ικανοποιημένος από την επιστροφή της ομάδας του, στον τελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών, ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Ρούσσης, ο οποίος αρχικά ανέφερε: «Στόχος μας σε κάθε ματς είναι να μην τα παρατάμε και να παίζουμε ήρεμα. Αυτό κάναμε και σήμερα. Είμαστε ευχαριστημένοι που επιστρέψαμε στον τελικό μετά από τρία χρόνια. Ήταν δική μου επιλογή να αφήσουμε το τέταρτο σετ. Παραλίγο να μας στοιχίσει αυτό γιατί μπήκαμε χωρίς ρυθμό. Ευτυχώς στα τάι μπρέικ παρουσιαστήκαμε πιο φρέσκοι και πήραμε τη νίκη».

 

 


Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» πρόσθεσε: «Στον τελικό θα παίξουμε επίσης με πίστη και παθος απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα με την οποία όμως γνωριζόμαστε αρκετά καλά. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη»


«Τρελό» χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του Πανναξιακού, Ατάνας Πετρόφ. «Ήταν ένα τρελό παιχνίδι σήμερα. Κάναμε όλα τα  λάθη του αγώνα στο τάι μπρέικ και τα οποία τα πληρώσαμε. Έτσι είναι το βόλεϊ. Έτσι είναι οι αγώνες. Στον τελικό το ματς θα είναι 50-50» ανέφερε αρχικά ο Βούλγαρος τεχνικός ενώ αναφορικά τον τελικό σημείωσε: «Περιμένω ένα κλειστό ματς με πολύ πίεση και άγχος. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κατακτήσει το Κύπελλο».

 
Από την πλευρά της η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζένια Τσίμα σχολίασε: «Αυτό που κάναμε ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Στο πρώτο σετ δεν μας έβγαινε τίποτα. Η Νάξος έπαιξε εξαιρετικά. Αποκτήσαμε δύναμη και πίστη στον εαυτό μας όταν αρχίσαμε να παίζουμε το παιχνίδι μας. Ακόμη και στο τέταρτο σετ όταν ήμασταν πίσω, δεν πιστέψαμε ότι θα το χάσουμε. Αυτό έγινε και στο πέμπτο σετ. Το θέλαμε πάρα πολύ, το αξίζαμε περισσότερο γιατί το θέλαμε περισσότερο». Και για τον αυριανό τελικό τόνισε: «Θα γίνει πάρα πολύ καλό ματς. Δεν προλαβαίνουμε να πανηγυρίσουμε το σημερινό. Θέλαμε να παίξουμε στον τελικό και τα καταφέραμε. Θα δούμε τι θα γίνει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ