1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2017 13:19

Γύρισε για να μείνει στην Α1 ο Α.Ο.Φ.Πορφύρας

Ο επιμένων επιστρέφει στην Α1 γυναικών και ο Πορφύρας απλά το απέδειξε και στην πράξη. Μετά από μία σεζόν στην Α2 η ομάδα του Πειραιά γύρισε στην Α1 και πάντα με προπονητή τον Βασίλη Πανδή. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Η διοίκηση του Πορφύρα συνέχισε την επιτυχημένη συνταγή με παίκτριες που προέρχονται από τις ακαδημίες και με ορισμένες προσθήκες σε θέσεις κλειδιά όπως είναι η περίπτωση της Μιργιάνα Κομλένοβιτς. Η 31χρονη Βόσνια που την σεζόν 2016-17 ήταν στην τουρκική Ιζμίρ επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί κατά διαγώνια αλλά εάν χρειαστεί και ακραία.

Αποκτήθηκε ακόμα η πασαδόρος Φρόσω Χατζηπέτρου από τον ΔΑΣ Δραπετσώνας και η ακραλια Μαριαλένα Δραγουμάνου από τους Μακεδόνες Αξιού. Από εκεί και πέρα όλες οι αθλήτριες προέρχονται από τον Πορφύρα και συγκεκριμένα η πασαδόρος Δώρα Γκολφινοπούλου, οι κεντρικές Νόβη Γκούρα, Άννα Φωτεινού, Ιλιόνη Κελεσίδη, Ασία Κουόλ, οι διαγώνιες Δέσποινα Σιδεράτου και Κέλλυ Ευθυμιάδη, οι ακραίες Μάρα Ράπτη, Εβελίνα Θαλασσινού και τα λίμπερο Στέλλα Μουστάκη και Μαριάννα Λιάρου.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Πορφύρα έχει εκδόσει τις Κάρτες Μέλους-Διαρκείας για την οικονομική ενίσχυση της γυναικείας ομάδας. Οι κάτοχοι έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου (και στις 2 διοργανώσεις η είσοδος ανά αγώνα θα είναι 5 ευρώ ) μπορείτε να τις προμηθευθείτε από τους εφόρους του τμήματος. Περισσότερα στο σάιτ του συλλόγου: ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ