1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-12-2015 21:21

Το απόλυτο ντέρμπι στην Κυψέλη

Το ντέρμπι των γυναικών απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό προηγείται χρονικά από αυτό της Volleyleague. Έχει και μεγαλύτερο εδιαφέρον καθώς κρίνεται η κορυφή της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες είναι οι μαναδικές αήττητες στην κατηγορία και η πρώτη θέση περνάει από το κλειστό της Κυψέλης.
Ο Παναθηναϊκός κουβαλάει την απώλεια ενός βαθμού από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και θέλει να ξεχάσει την περσινή σεζόν όταν έχασε τους τίτλους από τις ερυθρόλευκες.

Στην περσινή σεζόν οι πράσινες ήταν αυτές που είχαν πανηγυρίσει την πρώτη νίκη, επικρατώντας με 3-0 των ερυθρόλευκων στο κλειστό του Ρέντη (5η αγωνιστική), οι οποίες όμως ανταπέδωσαν επικρατώντας με το ίδιο σκορ (16η αγωνιστική) στο κλειστό της Κυψέλης.

Το σημαντικό για την ομάδα του Γιώργου Ρούση είναι ότι δεν έχει απουσίες και μπορεί να εκμεταλευτεί τον παραγοντα έδρα που είναι ίσως και καταλυτικός σε κάποιες περιπτώσεις. Οι πράσινοι οπαδοί θα γεμίσουν ξανά το κλειστό της Κυψέλης, ενώ υπάρχει ο φόβος να... πληρώσει το βόλεϊ, γεγονότα που δεν αφορούν το άθλημα. Για αυτό το λόγο χθες, μετά την συσκεψη ασφαλείας, η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τους φίλους της ομάδας να μην μεταφέρουν στο κλειστό της Κυψέλης την αγανάκτιση τους από το ποδόσφαιρο.

Από την άλλη ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχει δει την ομάδα του να κάνει το 7/7 με χαρακτηριστική ευκολία και με μία νίκη στην Κυψέλη θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του. Μετά από καιρό, όλες οι αθλήτριες την προπονήθηκαν κανονικά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ