1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2014 17:33

Δρίκος: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε τον αγώνα»

Μπούντβα: Αποστολή ΠΣΑΤ Αχιλλέας Καραλής

Αν εξαιρέσει κανείς το θέμα που προέκυψε με τη μη ανταλλαγή των βίντεο από τους αγώνες της ημιτελικής φάσης (το οποίο έθιξε ο Σωτήρης Δρίκος) η συνέντευξη Τύπου προπονητών και αρχηγών δεν έβγαλε τη μεγάλη είδηση, δεν είχε την ξεχωριστή δήλωση, ωστόσο όλοι τόνισαν ότι η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου είναι ανοικτή.


«Είμαστε εδώ για να διαχειριστούμε τη φόρμα μας και να κερδίσουμε τον αγώνα», ξεκαθάρισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ενώ ο ‘Κόκι’ πρόσθεσε με νόημα «θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε».

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε εδώ για δεύτερη φορά. Από την αρχή των αγώνων ξέραμε ποιες είναι οι απαιτήσεις, κάτι ανάλογο γνωρίζαμε για τους αγώνες με τη Σλοβενία γιατί ο στόχος είναι η πρώτη θέση του τουρνουά. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε αυτές τις προσδοκίες. Πιστεύω στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Ξέρουμε το επίπεδό μας, και για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε πρέπει να δώσουμε όλη τη φόρμα μας. Και οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες. Οι παίκτες είχαν τους αγώνες των πρωταθλημάτων, τις προπονήσεις με την εθνική ομάδα και τους αγώνες χωρίς κανένα διάλλειμα. Θέλουμε να κλείσουμε αυτή τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαστε εδώ για να διαχειριστούμε τη φόρμα μας και να κερδίσουμε τον αγώνα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ