1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2024 17:35

Στην Λάρισα το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών

Στην Λάρισα θα διεξαχθεί το final-4 το Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Με την αρωγή και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λάρισας και της Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.) για πρώτη φορά η τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα και στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Νεάπολης το διάστημα 29-31 Μαρτίου 2024.


Οι ακριβείς ημέρες και ώρες των αγώνων θα προκύψουν μετά και την ολοκλήρωση των προημιτελικών (6/3), την κλήρωση των ζευγαριών του final-4, καθώς και μετά από συνεννόηση με την Δημόσια Τηλεόραση που θα μεταδώσει τους αγώνες.



*Στην κεντρική φωτογραφία από αριστερά διακρίνονται: Αστέριος Πατσιαούρας (Πρόεδρος Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας), Περικλής Μπακοδήμος (Εκτελεστικός Διευθυντής Ε.Ο.ΠΕ.), Βασίλης Ακριβούλης (Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.), Δημήτρης Κουρέτας (Περιφερειάρχης Θεσσαλίας), Σωτήρης Σουλούκος (Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού).

*Στην φωτογραφία εντός του κειμένου από αριστερά εμφανίζονται: Αστέριος Πατσιαούρας (Πρόεδρος Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας), Περικλής Μπακοδήμος (Εκτελεστικός Διευθυντής Ε.Ο.ΠΕ.), Θανάσης Μαμάκος (Δήμαρχος Λάρισας), Βασίλης Ακριβούλης (Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.), Μηνάς Ζαφειρίου (Μέλος Δ.Σ. Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ