1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2024 00:05

Κηφισιά και ΠΑΟΚ θέλουν το πρώτο τους Λιγκ Καπ (28/2, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Δέκα ημέρες μετά την αναμέτρηση τους για το πρωτάθλημα Volley League η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά για τον νοκ άουτ ημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. (γυμναστήριο Ζηρίνειο νοκ άουτ ημιτελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, 28/2, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βελώνης).

Οι ημιτελικοί του Λιγκ Καπ έρχονται λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο της κανονικής περιόδου της Volley League με τον ΠΑΟΚ να κυνηγάει την 3η θέση και την Κηφισιά την 5η θέση.



Στο πρωτάθλημα η Κηφισιά προηγήθηκε 2-0 αλλά ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 σετ και ο αγώνας αναμένεται αμφίρροπος. Η Κηφισιά στα προημιτελικά απέκλεισε τον Φοίνικα και διεκδικεί την δεύτερη παρουσία της σε τελικό της διοργάνωσης.



O προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Καλούμαστε μέσα σε 6 ημέρες να δώσουμε 3 πολύ σημαντικά παιχνίδια. Το πρώτο, αυτό απέναντι στον Πήγασο το φέραμε εις πέρας και πλέον στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στον ημιτελικό του λιγκ καπ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε αλλά και να δούμε ποιοι από τους παίκτες μας είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Περιμένουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει καλύτερα από το πρόσφατο παιχνίδι μας για τη Volley League. Πρέπει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και με όρεξη και διάθεση να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».



Ο πασαδόρος της Κηφισιάς Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Σίγουρα υπάρχει κούραση, όμως ένας ημιτελικός είναι ιδιαίτερος αγώνας. Είναι νοκ – άουτ παιχνίδι και πρέπει να αγωνιστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ασφαλώς και γνωρίζουμε ότι έχουμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα που διαθέτει έμπειρους και ποιοτικούς αθλητές. Το πρόσφατο παιχνίδι μας με τον ΠΑΟΚ και ειδικότερα τα δύο πρώτα σετ θα πρέπει να είναι ο οδηγός μας για το πως θα πρέπει να παίξουμε. Αυτό δεν θα είναι εύκολο καθώς ο ΠΑΟΚ διαθέτει τους παίκτες που μπορούν να προσαρμοστούν άμεσα μέσα στο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μέσα στο Ζηρίνειο».



Ο ΠΑΟΚ που είναι κάτοχος του Σούπερ Καπ στα προημιτελικά της διοργάνωσης του Λιγκ Καπ απέκλεισε τον Άθλο Ορεστιάδας και στοχεύει στην 4η παρουσία του σε τελικό και στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στη διοργάνωση. Η αποστολή του Δικεφάλου περιλαμβάνει τόσο τον αγώνα με την Κηφισιά και στη συνέχεια το ταξίδι για τη Σύρο για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Φοίνικα. Ο Γιόσκο Μιλενκόφσκι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.



O προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κηφισιά, ειδικά μετά το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο οποίο ναι μεν κερδίσαμε 2-3 αλλά ήταν μία δύσκολη αναμέτρηση. Τώρα είναι ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, και αυτό το κάνει ειδικών συνθηκών. Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου, οπότε δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, αλλά φυσικά εμείς θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς παίζουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, η οποία βελτιώνεται, παίζει καλό βόλεϊ, ειδικά στην έδρα της. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, διότι αν δεν το κάνουμε, θα έχουμε πρόβλημα. Η Κηφισιά έχει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της, οπότε δεν γνωρίζουμε απόλυτα στο πως θα παρουσιαστούν. Έχουν παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και μπορούν να αλλάξουν την τύχη ενός παιχνιδιού».



Είναι η πρώτη αναμέτρηση Κηφισιά - ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ. Σε 37 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα της Κηφισιάς με 28-9 νίκες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ