1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2024 23:02

Μονόδρομος η νίκη για την Καλαμάτα για το διπλό και την τρίτη θέση ο Μίλωνας

Κληρώθηκαν αντίπαλοι στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και 24 ώρες μετά θα αναμετρηθούν για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League (Δημοτικό γυμναστήριο Καλαμάτας, 16η αγωνιστική, 17/2, 17:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Κουτσούλας, Πρέντζας).

Η Καλαμάτα «καίγεται» για τους βαθμούς που θα της βελτιώσουν τη θέση της στη βαθμολογία. Οι «λύκοι» έχουν 9 βαθμούς και πάση θυσία θέλουν να ανέβουν για να γλιτώσουν από την τελευταία θέση.

O προπονητής του Α.Ο.Καλαμάτα 80 Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε: «Άλλο ένα μεγάλο εμπόδιο μπροστά μας. Ο Μίλωνας έρχεται με φορά από την εκπληκτική πορεία που έκανε στην Ευρώπη και του αξίζουν συγχαρητήρια καθως και από την εδραιωση του στην 4αδα. Αυτό του έχει δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση ένα πολύ καλό ρυθμό που ανεβάζει τη δυσκολία του παιχνιδιού.

Είναι παιχνίδι όμως στην έδρα μας και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση παίζοντας καλά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε βαθμούς και θα τους ψάξουμε ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και ελπίζουμε ότι και με τη βοήθεια του κόσμου μας ότι θα πάρουμε τους πολύτιμους βαθμούς για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε».

Ο Μίλων με 24 βαθμούς έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στην πρώτη 4αδα αλλά ο νέος στόχος είναι η 3 θέση. Μάλιστα ο Μίλων έχει 24 βαθμούς, έναντι 25 του ΠΑΟΚ αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον Φοίνικα που ορίστηκε να γίνει την προσεχή Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στη Σύρο.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Με την Καλαμάτα κληρώθηκαμε και στον προημιτελικό του Κυπέλλου επομένως θα έχουμε πολύ δουλειά με μία ομάδα που έχει ενθουσιασμό και καλή έδρα.

Η Καλαμάτα θα μπορούσε να ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία. Όλες οι ομάδες της πρώτης 4αδας έχουν δυσκολευτεί μαζί της και ειδικά στην Καλαμάτα. Το ότι έχουμε εξασφαλίσει θέση μέσα στην πρώτη 4αδα δε σημαίνει πως δε μας ενδιαφέρει η 3η θέση. Δεν είμαστε αδιάφοροι.

Θέλουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Η Καλαμάτα υπό προϋποθέσεις έχει καλή και γρήγορη ανάπτυξη και με την επιστροφή του Βιέτο έχει ανεβάσει το επίπεδο της. Θα γίνει σίγουρα καλός και δυνατός αγώνας».  

Volley League 16η Αγωνιστική


Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Κλειστό Παραλίας 17:00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Διαιτητές: Κουτσούλας, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Κοσμάς, Σπίνας, Γραμματεία: Μισιάκα.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Ερμούπολης 17:00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Νικάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Συρίγος, Δρόσος, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Ορεστιάδας 19:00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Πήγασος Πολίχνης Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπαχρήστου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βαλκανιώτης, Ζηλιασκοπούλου, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 Ζηρίνειο 17:00 (ΕΡΤ-3 Η.D.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αρβανίτης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κώτσιας, Σπίγγου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου. Ρεπό ο Ολυμπιακός ΣΦ.Π.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ