1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-02-2024 16:53

Παριζιάνος ο Μολίνα, υπέγραψε στην Παρί, ακολουθεί ο Χερ

Στη Γαλλία και στην Παρί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πορτορικανός ακραίος του Μίλωνα Πέδρο Μολίνα (φωτό).

 

Η εντυπωσιακή παρουσία του 25χρονου ακραίου στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Μίλωνα αλλά και η εντυπωσιακή πορεία της ομάδας της Νέας Σμύρνης στο CEV Cup δεν πέρασαν απαρατήρητα από τη μεταγραφική αγορά κι έτσι ο Μολίνα δέχτηκε από νωρίς πολύ καλή πρόταση.

Η πρόταση της Παρί ταυτίζεται με το όνειρο του Μολίνα να αγωνιστεί σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και το γαλλικό δικαιωματικά θεωρείται ένα από αυτά και μάλιστα σε έναν σύλλογο που έχει έδρα την Πόλη του Φωτός και διοργανώτρια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Οι πληροφορίες λένε πως η προσφορά της Παρί αγγίζει τα 50.000 Ευρώ δηλαδή πάνω από τα διπλά που είχε συμβόλαιο στο Μίλωνα.

Να σημειωθεί πως η Παρί βρίσκεται στην 8η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος και θέλει να αναβαθμίσει τους στόχους της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όσο για το Μίλωνα θα πρέπει να αναζητήσει ένα νέο... λαχείο από την παγκόσμια αγορά προκειμένου να αντικαταστήσει τόσο τον Μολίνα, όσο και τον Καναδό πασαδόρο Λούκ Χερ ο οποίος έχει δεχτεί εντυπωσιακές προτάσεις κυρίως από ομάδες της Πολωνίας.

Όλα αυτά βέβαια θα είναι σε συνάρτηση με την ανανέωση του Σάκη Ψάρρα στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ