1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2024 01:18

Δημήτρης Θεοδόσης: «Αν δεν υπήρχαν οι μεγάλοι παίκτες δεν θα παίζαμε καλά» (vid)

Ο κεντρικός του Μίλωνα Δημήτρης Θεοδόσης που ξεκίνησε βασικός στον αγώνα του Μίλωνα με την Κηφισιά αναφέρθηκε στη δυναμική της ομάδας του, στη διαχείριση που κάνει ο Σάκης Ψάρρας αλλά και στο πόσο τον έχουν βοηθήσει οι σπουδαίοι αθλητές που είναι βασικοί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης:
«Η αναμέτρηση σήμερα ήταν η απόδειξη του πόσο καλά δουλεύουμε όλο αυτό τον καιρό. Το γεγονός ότι γυρίσαμε το 3ο σετ ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ 7 πόντους οφείλεται πως ήμασταν όλοι οι παίκτες ο ένας για τον άλλον. Αυτό μας είπε και ο κόουτς στα αποδυτήρια και πραγματικά αυτό συνέβη. Έχουμε φτάσει μακριά και μόνο όταν παίζουμε ο ένας για τον άλλο μπορούμε να σταθούμε στα δύσκολα. Το προπονητικό τιμ διαχειρίζεται ιδανικά την κούραση μας και τις δυνάμεις μας. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται ο καθένας μας και μας το δίνει. Το κεφάλαιο της Ευρώπης έκλεισε. Το ευχαριστηθήκαμε όλοι όσο δεν πάει, αλλά ολοκληρώσαμε την πορεία στην Ευρώπη και δίνουμε βάρος σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αν δεν υπήρχαν οι μεγάλοι παίκτες ως βασικοί όπως ο Γιορντάνοφ και οι άλλοι σπουδαίοι παίκτες της ομάδας εμείς δεν θα παίζαμε τόσο καλά όπως σήμερα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ