1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2023 04:27

Δημήτρης Μούχλιας: «Δικαιωμένος για την απόφαση μου» (vid)

O διαγώνιος της γερμανικής Ντούρεν Δημήτρης Μούχλιας που δεν ξεκίνησε βασικός κόντρα στο Μίλωνα μπήκε αλλαγή και πήγε πολύ καλά στο 5ο σετ. Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του δήλωσε για τον αγώνα, τον Μίλωνα, τη συνέχεια και την επιλογή του να αγωνιστεί στη Γερμανία:

 

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μίλωνα. Το άξιζαν. Είναι μία ομάδα πολύ δουλεμένη. Ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο. Εχει σταθερή απόδοση. Από τη δική μας πλευρά δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Προφανώς κάναμε κάποιες λάθος επιλογές. Πρέπει να εξετάσουμε τι κάναμε λάθος ώστε να δούμε τι έφταιξε για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Το πρώτο παιχνίδι ήταν κομβικό που το χάσαμε στην έδρα μας. Επρεπε να έρθουμε εδώ για ανατροπή. Προσπαθήσαμε αλλά δεν ήταν αρκετό. Το πρωτάθλημα στη Γερμανία ήταν από τα πρωταθλήματα που κοίταξα πριν αποφασίσω να πάω στη Ντούρεν. Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη, αποτελείται από επαγγελματίες, με άψογη συμπεριφορά στους αθλητές και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν γνωρίζω τις επόμενες αντιπάλους του Μίλωνα, αλλά έχει τα φόντα να προχωρήσει και να φτάσει πιο ψηλά».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ