1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2023 04:00

Σάκης Ψάρρας: «Είμαστε δικαιωμένοι με την Ευρώπη, η Ναντ δεν είναι φόβητρο» (vid)

Ο Σάκης Ψάρρας δεν έκρυψε πως οι παίκτες του είχαν πίεση και άγχος κάτι που φάνηκε στα τελειώματα του 2ου και του 3ου σετ με την Ντούρεν και αναφέρθηκε στη σημασία της πρόκρισης αλλά και για την επόμενη αντίπαλο την γαλλική Ναντ:

«Ο Μίλωνας είναι στους 8 του CEV Cup… Το λέμε για να το συνειδητοποιήσουμε. Δικαιωθήκαμε. Βλέποντας πως το πρωτάθλημα εφέτος γίνεται με 9 ομάδες βάλαμε στόχο τη διάκριση στην Ευρώπη και δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας να στοχεύσουμε στην Ευρώπη. Θέλαμε να στοχεύσουμε σε κάτι ξεχωριστό και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι έχουν οργανώσει όλη αυτή την πορεία. Χτίζουμε μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με εβδομάδα, χρόνο με το χρόνο και είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα ταξίδι. Η πρόκριση μας στους 8 είναι σπουδαίο και βέβαιο πως θα συναντήσουμε μία ακόμα πιο καλή ομάδα. Θα συναντήσουμε τη Ναντ. Η γαλλική ομάδα είναι σίγουρα καλύτερη από τη γερμανική η οποία ήταν καλύτερη από την αυστριακή που ήταν καλύτερη από την ελβετική. Αυτό είναι φυσιολογικό. Πάντως δεν είναι ομάδα φόβητρο. Δεν είναι ούτε Μιλάνο, ούτε Φενερμπαχτσέ, ούτε Αρκάς. Η είσοδος των νέων παιδιών μετά το 3ο σετ είναι επιλογή μας. Μέσα από αυτά τα ματς ωριμάζουν αθλητικά. Κρίμα που δε νίκησαν αλλά συγχαρητήρια διότι έκαναν σπουδαία δουλειά».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ