1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-11-2014 16:01

Ανοίγουν... λογαριασμό

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ της Ορεστιάδας και του Παμβοχαϊκού στην ιστορία θα γίνει για την 5η αγωνιστική της Volleyleague στο γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς». Η Ορεστιάδα στοχεύει στην τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα και τρίτη σε ισάριθμους αγώνες εντός έδρας, ενώ ο Παμβοχαϊκός θέλει την δεύτερη νίκη του και την πρώτη εκτός έδρας.


Στην Ορεστιάδα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση αλλά και ενθουσιασμός μετά την εκτός έδρας νίκη στη Λαμία, ενώ η διοίκηση ετοιμάζει και μία ευχάριστη έκπληξη με την απόκτηση του Βούλγαρου ακραίου Σιμεόν Αλεξαντρόφ. Πρόκειται για 26χρονο ακραίο που τη σεζόν 2013-14 ήταν στην Λέφσκι, την εφετινή σεζόν ξεκίνησε σε ομάδα της Αιγύπτου αλλά τραυματίστηκε και γύρισε στην πατρίδα του. Ξεπέρασε τον τραυματισμό, τις τελευταίες δύο μέρες δοκιμάστηκε από τον Κώστα Δεληκώστα και είναι έτοιμος να αγωνιστεί εφόσον εκδοθεί άμεσα το δελτίο του.
 
 
Παρθενικό ταξίδι

Την παρθενική του αποστολή στην Ορεστιάδα κάνει και ο Παμβοχαϊκός. Η ομάδα του Βραχατίου θα ταξιδέψει το απόγευμα της Παρασκευής από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η ομάδα του Βραχατίου προέρχεται από τη νίκη επί της ΜΕΝΤ με 3-0 σετ και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα ώστε να καλύψει τη διαφορά από την πρώτη 4αδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο Γερμανός τεχνικός του Παμβοχαϊκού Μιχάλ Μέρτεν δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
 
Ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής μεταξύ της Ορεστιάδας και του Παμβοχαϊκού θα είναι ο πρώτος των δύο ομάδων σε όλα τα Εθνικά πρωταθλήματα καθώς όταν ο Παμβοχαϊκός βρέθηκε στην Α2 η Ορεστιάδα ήταν στη Β΄Εθνική.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ