1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-04-2015 22:44

Παραίτηση Καρβούνη για λάθη στην προκήρυξη

Επιστολή παραίτησης από το ΔΣ της ΕΣΑΠ έστειλε στην διοργανώτρια της Volleyleague, ο Χρήστος Καρβούνης. Ο πρόεδρος της Λαμίας κάνει λόγο για κρίσιμα λάθη στην προκήρυξη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν την ΑΕΚ και την ομάδα του στην Α2 χωρίς πλέι άουτ.

 


Κύριε Πρόεδρε,

Με πραγματική λύπη μου σας υποβάλλω την παρούσα επιστολή παραιτήσεώς μου ως εκπροσώπου του ΤΑΑ ΓΣ ΛΑΜΙΑ στο Δ.Σ.της ΕΣΑΠ και ως μέλους της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ γιά τους παρακάτω λόγους:

Κατά τη χθεσινή (1.4.2015) συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ είχε τεθεί ως θέμα συζητήσεως το ζήτημα που ανέκυψε μετά από ενδελεχή επανέλεγχο και επανεκτίμηση της ορθότητας των αναγραφομένων στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος σχετικά με τις προβλεπόμενες εξαιρέσεις της 9ης και της 10ης ομάδας του τελικού πίνακα κατάταξης (Α'Φάση) από τη διαδικασία των Playout.

Ειδικότερα,τέθηκε το ζήτημα της ορθότητας της διαφοράς των πόντων που αναγράφεται στην Προκήρυξη εδώ και μία διετία (περίοδοι 2013-14 και 2014-15)  μεταξύ των ομάδων εννέα (9) έως δώδεκα (12),η οποία ή οι οποίες κατά περίπτωση διαφορές οδηγούν στην εξαίρεση είιτε της 9ης είτε της 10ης ομάδας,τη συνέχιση των playout με 3 ομάδες (10,11,12),την περίπτωση μπαράζ μεταξύ 10ης και 11ης ομάδας και την περίπτωση ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ υποβιβασμού των ομάδων 11 και 12.

Διευκρινίστηκε το σκεπτικό της αποφάσεως που είχαμε λάβει από την περίοδο 2012-13 και ενωρίτερα (όταν υποβιβάζονταν απευθείας η 12η ομάδα και αγωνίζονταν στα playout οι ομάδες 9,10 και 11,με τις εκεί διαλαμβανόμενες διαφορές)

Διευκρινίστηκε και έγινε ΟΜΟΦΩΝΑ αποδεκτό ότι από την περίοδο 2013-14 και εξής αφού αλλάξαμε τη διαδικασία των κανόνων υποβιβασμού δίνοντας ευκαιρία και στη 12η ομάδα της κατάταξης να αγωνίζεται στα playout,ΑΠΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΛΑΘΟΣ τόσον του Εισηγητή  της τροποποιίησης των playout κ.Γιώργου Λεονταρίτη,του υπευθύνου του αγωνιστικού  τμήματος της ΕΣΑΠ κ.Γιώργου Κερκινέ αλλά και το σπουδαιότερο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΑΠ που εγκρίναμε την Προκήρυξη τόσον της περιόδου 2013-14 αλλά και της ισχύουσας 2014-15,ΔΕΝ αναπροσαρμόσαμε προς τα επάνω τις αριθμητικές διαφορές που θα πρέπει να υπάρχουν μεταξύ των ομάδων που εξαιρούνται κατά την Προκύρηξη (9ος και 10ος) δεδομένου ότι οι μετέχουσες ομάδες στα playout πλέον είναι τέσσερις (4) και όχι τρείς (3) όπως την περίοδο 2012-13 και πίσω.

Δυστυχώς κ.Πρόεδρε στο τρέχον Πρωτάθλημα με βάση την διαπιστωμένα κατά τα ως άνω εσφαλμένη Προκήρυξη και δύο αγωνιστικές πρίν τη λήξη,προέκυψε ζήτημα πιθανού ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ υποβιβασμού της 11ης και της 12ης ομάδας (ΓΣ ΛΑΜΙΑ και ΑΕΚ) άν και εφόσον η διαφορά της 10ης ομάδας (ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ) από την 12η (ΑΕΚ) ανέλθει σε 10 πόντους.

Επί της πιθανής αυτής περιπτώσεως κατά την οποία ο ΓΣ ΛΑΜΙΑ θα υποβιβασθεί απευθείας συμπαρασυρόμενος από τη διαφορά 10 πόντων μεταξύ ΜΕΝΤ και ΑΕΚ,ο ΓΣ ΛΑΜΙΑ δεν ζήτησε διευκρίνηση (όπως κακώς γράφτηκε στη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΣΑΠ) αλλά την τοποθέτηση αρχικά των συμβούλων στο ζήτημα (όπου κατά τα προλεγόμενα ΟΛΟΙ συμφώνησαν στο λάθος της ΕΣΑΠ και όλων μας) και τη διεξαγωγή ψηφοφορίας περί εσωτερικής τροποποίησης του κανόνα αυτού της Προκήρυξης ώστε να διορθωθεί το εσφαλένο της Προκήρυξης,αίτημα το οποίο αποσύρθηκε αφού ο εκπρόσωπος της Ενωσης Τούμπας ήταν αντίθετος με τη διόρθωση παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος συμφώνησε στο εσφαλμένο της Προκήρυξης.

Η απόσυρση δε του αιτήματος από εμένα προσωπικά έγινε με σκοπό να διευκολύνω την  εξέλιξη του ΔΣ και να μή φέρω σε δύσκολη θέση πιθανώς και άλλα μέλη του ΔΣ - εκπροσώπους ομάδων...

Δυστυχώς κ.Πρόεδρε γιά μιά ακόμη φορά αποδεικνύεται (όπως πολλές φορές στο παρελθόν) ότι μέλη του Συνεταιρισμού εκφράζονται και αποφασίζουν σχεδόν πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον και μόνο της ομάδος που εκπροσωπούν,αγνοώντας το "περί δικαίου αίσθημα" και ότι ο Συνεταιρισμός πρέπει να συσκέπτεται και να συναποφασίζει με γνώμονα το συμφέρον όλων των μελών του και όχι επιλεκτικά και κατά περίπτωση.

Εσείς δε προσωπικά κ.Πρόεδρε αλλά και όλα μέλη του ΔΣ γνωρίζετε ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχει προταθεί γιά άλλα ζητήματα "εσωτερική διόρθωση" της Προκήρυξης,διόρθωση που τότε έγινε αποδεκτή με ομοφωνία,ενώ στο ΜΕΙΖΟΝΟΣ σημασίας ζήτημα της χθεσινής συνεδρίασης δεν κατέστη δυνατή η ομοφωνία.

Η εμμονή δε της Ενωσης Τούμπας και η έμμεση απόρριψη του αιτήματος του ΓΣ ΛΑΜΙΑ είναι γεγονότα και αποφάσεις που μπορούν να καταδικάσουν ένα μέλος της ΕΣΑΠ (ΓΣ ΛΑΜΙΑ) στον απευθείας υποβιβασμό γιά ένα λάθος ΟΛΩΝ ΜΑΣ που,έστω, την  ύστατη στιγμή διαπιστώθηκε.

Επειδή κ.Πρόεδρε και με σκοπό στην απάντηση στην εμμονή της Ενωσης Τούμπας,πρέπει να υπενθυμίσω στον εκπρόσωπό της ότι με δική μας εσωτερική απόφαση ουσιαστικά συμμετέχει στο τρέχον Πρωτάθλημα η Ενωση Τούμπας αφού της δόθηκε η κατάλληλος χρόνος (ο οποίος άλλως είχε απωλεσθεί) ώστε αναβάλλοντας την έναρξη του Πρωταθλήματος να αδειοδοτηθεί από την ΕΕΑ και ΟΥΔΕΝ έτερο ΤΑΑ της Volleyleague έφερε αντιρρήσεις επί της αναβολής,διευκολύνοντας έτσι τη Διοίκηση της ομάδος αυτής στην περαίωση των διαδικασιών συμμετοχής της,ουσιαστικά δηλαδή κανείς μας δεν θέλησε
να ζημιώσει την  Ενωση Τούμπας "αποβάλλοντας" ουσιαστικά αυτή από το πρωτάθλημα στα χαρτιά και ούτε επιδίωξε κανείς να απομειώσει προς το συμφέρον του τον αριθμό των υποβιβαζομένων ομάδων από δύο (2) σε μία (1) διά της εμμέσου αυτής αποβολής.

Επειδή κ.Πρόεδρε,σεις προσωπικά γνωρίζετε τη στάση του ΓΣ ΛΑΜΙΑ και εμού προσωπικά στη διάρκεια  των παρελθόντων δέκα (10) χρόνων ως μέλους της ΕΣΑΠ.

Επειδή κ.Πρόεδρε,αρνούμαι να αποδεχθώ ότι ενώ όλοι κατανοούν το ορθόν του αιτήματος και τη σοβαρότητά του,παρά το γεγονός ότι διαπιστώθηκε και αποφασίσθηκε η Προκήρυξη να αλλάξει την επόμενη περίοδο,δυστυχώς οδηγηθήκαμε ως ΕΣΑΠ σε ακόμη μία εσφαλμένη απόφαση.

Επειδή κ.Πρόεδρε,αρνούμαι να αποδεχθώ ότι το ένα λάθος μπορεί να διορθώνεται με ένα άλλο χειρότερο.
Γιά τους λόγους αυτούς.

Παρακαλώ να αποδεχθείτε την παραίτησή μου κατά τα ως άνω στην αρχή διαλαμβανόμενα.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος του ΤΑΑ ΓΣ ΛΑΜΙΑ-Εκπρόσωπος στο Δ.Σ.της ΕΣΑΠ

Χρ.Καρβούνης

5 σχόλια

  • Comment Link lam Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 22:02 posted by lam

    Ταθελες και ταπαθες προεδρε..Εγινες ρομπα με τις απαραδεκτες για μορφωμενο ανθρωπο, δηλωσεις σου.Παντως η ομαδα μας θα σωθει.Αυριο στου Ρεντη,θα μας ΔΩΣΟΥΝ ,βαθμο.

  • Comment Link lamiara Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 17:48 posted by lamiara

    Περιμενετε να πεσουμε πρωτα και μετα ριξτε το φαρμακι σας libero και Νικο Χ!Η Λαμιαρα εχει ιστορια στο βολλευ και ισως αυτο να σας εχει πειραξει...λοιπον ξυδακι!

  • Comment Link Νίκος Χ Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 16:54 posted by Νίκος Χ

    Τί απαράδεκτα πράγματα συμβαίνουν στον χώρο του Βόλεϊ;

  • Comment Link Αντιο Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 12:15 posted by Αντιο

    Τα πάντα ειναι δανεικά..... καποτε ψηφιζες να πέσει κάποιος τώρα πέφτεις εσύ......

  • Comment Link LIBERO Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 10:09 posted by LIBERO

    ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΣΑΝ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ