1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-12-2014 03:53

Κλαρούδας: «Φεύγω αν δεν μείνουν ξένοι, Κατσανεβάκης, Πέτρογλου»

Ο Γιώργος Κλαρούδας δέχτηκε να βοηθήσει την ομάδα της ΑΕΚ στον κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος με τη ΜΕΝΤ αλλά ξεκαθάρισε στον Ανδρέα Ανατολιωτάκη πως δεν πρόκειται να μείνει εάν δεν καταφέρει να κρατήσει τους ξένους, τον Σταύρο Κατσανεβάκη και τον Πέτρο Πέτρογλου.
«Δεν είναι ρόδινα τα πράγματα. Ξεκαθάρισα στον πρόεδρο πως δεν έχει νόημα να μείνω στην ομάδα μόνο και μόνο για να έχουμε τυπική παρουσία. Μου υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μείνουν οι ξένοι, να γυρίσουν στην ομάδα ο Σταύρος Κατσανεβάκης και ο Πέτρος Πέτρογλου και να αποκτηθεί ένα κεντρικός στη θέση του Μπουρκόφσκι. Αν όλα αυτά δεν γίνουν μέχρι το αργότερο στις 23 του μήνα δεν έχει νόημα να μείνω στην ΑΕΚ», είπε στο volleynews.gr ο Γιώργος Κλαρούδας.

3 σχόλια

  • Comment Link Φίλαθλος ΑΕΚ Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 13:55 posted by Φίλαθλος ΑΕΚ

    Ο Κλαρούδας είναι ένας καλός και σοβαρός προπονητής.

    Μπράβο του που βοηθάει την ομάδα στα δύσκολα, όμως μου φαίνεται κάπως άστοχη η τοποθέτηση αυτή και το χρονικό περιθώριο που δίνει, μιας και η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι επιεικώς τραγική και δύσκολα θα μείνουν όλοι αυτοί οι παίκτες.

    Πάντως με το ρόστερ που ζητάει, με αυτόν προπονητή και με μια σχετική ηρεμία στην ομάδα, μπορεί να σωθεί και μάλιστα άνετα η ομάδα..

    Ίδωμεν...

  • Comment Link oti-na-nai Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 10:14 posted by oti-na-nai

    Δηλαδή είναι "εν δυνάμει" προπονητής της ομάδας :-)

  • Comment Link petros-depeche Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 08:03 posted by petros-depeche

    Εγω εχω να πω κάτι που κανένας δεν εχει σχολιαςει οτι πλέον η ύπαρξη της α.ε.κ στο πρωτάθλημα ,επιφέρει αλλοιώσεις αποτελεσμάτων και βαθμολογίας.
    Πως κατέβηκε με Λαμία ;
    Πως θα κατέβει με μεντ παμβοχαικο Ορεστιάδα.
    Με εφήβους στον ΠΑΟΚ ,απλήρωτοι με Σύρο παναθηναικο κηφισια ολυμπιακο.

    Τι αλλο θα δούμε ,στο δυσμοιρο ελληνικό βολλευ.
    Η ομάδα μου και οι υπόλοιπες μονο για την διαιτησία,ξέρουν να βγάζουν ανακοινώσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ