1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2018 18:43

"Τρικυμία" στο Ηράκλειο λόγω Καλουδιώτη

H Mαρία Καλουδιώτη που απασχόλησε στο παρελθόν το βόλεϊ, άλλαξε πεδίο, είναι διευθύντρια του ΕΑΚΗρακλείου και αναστάτωσε την τοπική κοινωνία, με την ανάμιξη της στα εσωτερικά των σωματείων υγρού στίβου, αλλά και το...χαράτσι 5 ευρώ που επέβαλε στους γονείς των κολυμβητών-κολυμητριών.

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του Αντώνη Παπουτσάκη στην εφημερίδα "Πατρίς", μετά το άδειασμα που της έκανε η ΚΟΕ, ενώ προηγήθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης

"Το καλοκαίρι επενέβη στα εσωτερικά των σωματείων υγρού στίβου (επέβαλε μείωση στις συνδρομές κατά 5 ευρώ και θα τις παίρνει το ΕΑΚΗ και έβαλε πλαφόν στις συνδρομές) και τώρα ήθελε η διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου να επέμβει στον προγραμματισμό της Ομοσπονδίας στέλνοντας έγγραφο που έλεγε να μην υπερβαίνουν τις 7 οι επίσημες αγωνιστικές και ημερίδες των σωματείων το 2018-19.

Η ΚΟΕ απάντησε ότι πρώτη φορά στα χρονικά που διοίκηση κολυμβητηρίου παρεμβαίνει στον προγραμματισμό της τονίζοντας: “κ. Πρόεδρε, έχετε υπερβεί τις αρμοδιότητές σας”. Λέει και άλλα πολλά η Ομοσπονδία και αφού υπήρξε και τηλεφωνική επαφή του Γ.Γ. της ΚΟΕ με την κα Καλουδιώτη η τελευταία ανέκρουσε πρύμναν.

Ίσως θα πρέπει να κάνει πίσω και για τα πλαφόν και τα 5ευρα, 2ευρα αφού ούτε το κράτος (ο κ. Βασιλειάδης ομόφωνα με τον βουλευτή κ. Συντιχάκη) την έχει αδειάσει για αυτό το θέμα) το θέλει".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ