1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2018 14:15

Εκλεισαν Γιορντάνοφ, Πελεκούδας στον ΠΑΟ, ακολουθεί ο Ζήσης!

Λίγες ώρες πριν τις εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υλοποιεί τον σχεδιασμό της νέας ομάδας του τριφυλλιού σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του volleynews.gr .

Πρόκειται για τον Βούλγαρο διαγώνιο Μπόγιαν Γιορντάνοφ από τον Φοίνικα Σύρου που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, τον κεντρικό Παναγιώτη Πελεκούδα που αφήνει τον ΠΑΟΚ αλλά και τον διεθνή λίμπερο Δημήτρη Ζήση που αφήσει τον Φοίνικα Σύρου.

Ο Γιορντάνοφ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και τη σεζόν 2010-11 και μάλιστα από τότε υπάρχει και υπόλοιπο οφειλής του αθηναϊκού συλλόγου προς τον αθλητή ύψους 14.000 Ευρώ το οποίο και μειώθηκε μετά από διακανονισμό που είχε δεχτεί ο αθλητής.

Ο Ζήσης αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό την σεζόν 2012-13 ενώ ο Πελεκούδας θα περάσει για πρώτη φορά το κατώφλι του Παναθηναϊκού και θα μπει στο κλαμπ των εκλεκτών που έχουν αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ