1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2024 21:37

Ο Μίλωνας ψάχνει ρεβάνς και ο Πήγασος την πρώτη εκτός έδρας νίκη

Ο Ευρωπαίος Μίλωνας θα υποδεχτεί στη Νέα Σμύρνη τον Πήγασο Πολίχνης από τον οποίο είχε ηττηθεί με 3-0 σετ στον Α γύρο της Volley League. (γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέα Σμύρνη, 13η αγωνιστική, 27/1, 20:30, Live Streaming ESAP TV You Tube, Διαιτητές: Βουδούρης, Μιχαήλογλου).

O Mίλωνας μπαίνει σε μία κρίσιμη περίοδο τόσο για το πρωτάθλημα όσο και την παρουσία του στην Ευρώπη. Η ομάδα της Νέας Σμύρνη έχει τα κρίσιμα ματς με τον Πήγασο εντός και τον Άθλο στην Ορεστιάδα όπου θα κριθεί οριστικά η παρουσία του στην πρώτη 4αδα της Volley League που είναι και ο μεγάλος στόχος της κανονικής περιόδου. Ειδικά για τον αγώνα με τον ανανεωμένο Πήγασο οι νεοσμυριώτες «επιβάλλεται» να πάρουν το τρίποντο για πολλούς λόγους. Το βασικότερο είναι η ενίσχυση της βαθμολογικής θέσης καθώς ήδη έχει 15 βαθμούς και είναι στην 4η θέση και μάλιστα με έναν αγώνα λιγότερο από Κηφισιά και Άθλο που ακολουθούν στην 5η θέση με 11. Δεύτερο χρειάζεται μία νίκη με τον Πήγασο για να τονωθεί το ηθικό της ομάδας ενόψει του πρώτου αγώνα στη Γερμανία με την Λούνεμπεργκ για τα προημιτελικά του CEV Cup.

Ο Μίλωνας αυτή την κρίσιμη εβδομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τίμοφι Πολουγιάν ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα και θα κάνει προσπάθεια να είναι έτοιμος στη ρεβάνς με τους Γερμανούς.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας ευχήθηκε περαστικά στον αθλητή του και δήλωσε: «Ο Πολουγιάν είναι ένα βασικό κομμάτι του παζλ της εφετινής ομάδας και βασικός παράγοντας της επιτυχημένης πορείας μας. Του εύχομαι εκ μέρους όλης της ομάδας "περαστικά". Θα τον περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα στις προπονήσεις και φυσικά θα ακολουθήσει την αποστολή μας στη Γερμανία παρότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Τώρα, για τον αγώνα με τον Πήγασο έχουμε κάνει ιδιαίτερη προετοιμασία διότι δεν ξεχνάμε την ήττα του Α γύρου. Αυτό σημαίνε πως ο Πήγασος έχει τρόπο να πάρει αυτό που θέλει. Θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε σωστά πολλά πράγματα και έχουμε προετοιμαστεί καλά. Ο Πήγασος έχει καλή ομάδα και μάλιστα ενισχύθηκε και με τον Παπαλεξίου. Κοιτάμε μπροστά. Θα πάμε με Νανόπουλο βασικό ακραίο και με όλη τη δύναμη της ομάδας. Εάν πάρουμε τρίποντο σε αυτό το ματς θα κάνουμε το μεγαλύτερο βήμα για να μπούμε στην 4αδα».

Ο Πήγασος με 10 βαθμούς είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από δύο ήττες στη σειρά των αγώνων με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και φιλοδοξεί να γυρίσει στις νίκες πετυχαίνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης κ. Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Πρέπει να αφήσουμε γρήγορα την κακή θα έλεγα εμφάνιση που είχαμε με τον Παναθηναϊκό και να αφοσιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Μίλωνα. Έχουμε παίξει ήδη δυο φορές και αυτή θα είναι η 3η φορά που συναντιόμαστε. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αυτό το έχει αποδείξει και βαθμολογικά στη θέση που βρίσκεται. Πέρα από αυτό είναι μια ομάδα η οποία εντός έδρας σίγουρα είναι πιο απειλητική απ’ ότι εκτός έδρας. Παρόλα αυτά βλέποντας στην βαθμολογία στο κομμάτι 5-9 και βλέποντας πόσο κοντά είναι οι ομάδες, ο κάθε βαθμός ή η κάθε συγκομιδή βαθμών είναι πάρα πολύ σημαντική. Αυτός είναι ο σκοπός μας, να προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται απ’ όλα τα ματς αν αυτό είναι εφικτό. Αυτός είναι ο στόχος, αυτός είναι και ο στόχος με τον Μίλωνα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς και από εκεί και πέρα εμείς κοιτάμε να αποφύγουμε τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας».

Ο διαγώνιος του Πήγασου Πολίχνης Χάμις Χάζελντεν: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα αλλά είναι ένα παιχνίδι που μπορούμε να κερδίσουμε. Κρατάμε σημειώσεις από τα τελευταία μας παιχνίδια και εργαζόμαστε σκληρά για να ενισχύσουμε τα αδύνατα σημεία μας για να δημιουργήσουμε ένα ισχυρότερο σύστημα για αυτό το παιχνίδι και το επόμενο».

Πριν τον αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του εφόρου των πρωταθλητριών ομάδων του 1962 και 1964 Κώστα Πατέρα και του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και πρώην Αντιπροέδρου του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Γεωργίου Βερρόπουλου.

 

Volley League 2023-24

13η αγωνιστική


Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 15:30 (ΕΡΤ - Flix): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Αγγελίδης, Κουτσής, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Καλούδας, Γεωργοπούλου, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο Μετς, 21:00, (Live Streaming PΑΟ T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Νικάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κώτσιας, Παυλάκης, Γραμματεία: Οικονόμου Δ.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, 20:30 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Βουδούρης, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Σαμοθράκης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου. 

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Γυμναστήριο Δ.Βικέλας, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Α.Ο. Καλαμάτα 80
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Βρούτσης, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.Ρεπό ο Π.Α.Ο.Κ.

*Mε κόκκινο χρώμα οι αλλαγές

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ