1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-01-2024 20:55

O ερχομός του ΠΑΟΚ και η υπεροψία του Ολυμπιακού

Στο Σούπερ Καπ του Ρέντη, έγινε ολοφάνερο ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι μόνοι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αφού ο νέος ΠΑΟΚ ισχυροποιήθηκε πολύ μετά τις αλλαγές του Ιανουαρίου.

Η ομάδα του Μιλενκόσκι πήρε τον πρώτο τίτλο της περιόδου και θα συνεχίσει πιο άνετη στη συνέχεια, με ανεβασμένο το ηθικό και χωρίς κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στους ¨αιώνιους”, από τους οποίους έχασε και στα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος.

Ο Σαμουελένκο μας έδειξε τι σημαίνει μπλοκ, ο Τρούτσεφ έδωσε μαχητική πνοή στην ομάδα και ο Γαλιώτος μετά την εμπειρία της Εθνικής θα παίξει επιτέλους βασικός σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν τα κατάφερε σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Φοίνικας, ας δουλέψει σκληρά και ας αρπάξει την ευκαιρία της ζωής του, δίπλα στον Μιλενκόσκι.

Και η συμμετοχή ενός Έλληνα στην εξάδα του ΠΑΟΚ είναι απάντηση στον ΠΑΣΑΠ γιατί κανένας καλός δεν χάνεται, κι αυτό το αποδεικνύουν οι διεθνείς που παίζουν στις μεγάλες ομάδες. Όποιος είναι αναπληρωματικός ας δουλέψει, ας παλέψει σκληρά χειμώνα-καλοκαίρι και θα ανταμειφθεί.

Η δυσκολία εύρεσης καλού Έλληνα, γιατί δεν δουλεύουν τόσο αυτοί, όσο και οι προπονητές τους, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ανακυκλώνονται  οι ίδιοι και οι ίδιοι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ.Ο Πετρέας για παράδειγμα έπαιξε σε όλους, ο Κουμεντάκης σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και οι τρεις Έλληνες της επτάδας του ΠΑΟΚ πέρασαν από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά μπήκε υπεροπτικά στο ματς, γιατί είχε κερδίσει μέσα έξω τον ΠΑΟΚ, έπαιζε στο γήπεδο του, αποδείχθηκε όμως στο γήπεδο ότι μόνο με το σερβίς δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι. Άντεξε η υποδοχή του ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός βρέθηκε απροετοίμαστος γιατί “no σέρβις, no μπλοκ, no πάρτι”.

Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός είχε λιγότερα μπλοκ και άσους σε ελληνικό ματς. Μόλις 2 άσους έναντι 5 και 9 μπλοκ έναντι 12. Ο ΠΑΟΚ τον χτύπησε με τα δικά του όπλα. Με φλότινγκ σέρβις σε Κουμεντάκη και τζαμπ σέρβις στον Ιντάλγκο. Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική, με τον Ολυμπιακό να χάνει τον πρώτο τίτλο της περιόδου και τον ΠΑΟΚ να τον κατακτά.

Η ήττα μόνο καλό θα κάνει στην Ολυμπιακό, έχασε τον τρίτο στην σειρά τίτλο το Σούπερ Καπ, τον έβγαλαν δικαστικά εκτός Λιγκ Καπ και του μένουν οι κορυφαίοι του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και συνεχίζει στο  Cev Cup.

ΥΓ1:Ανησυχητικό  το φαινόμενο της χαμηλής προσέλευσης θεατών στην Ορεστιάδα. Τον τελευταίο καιρό δεν γεμίζουν οι εξέδρες στα ματς με ισοδύναμους αντιπάλους, αλλά και με τον Ολυμπιακό.Κάτι δεν κάνουν καλά στον Άθλο...

ΥΓ2: Ο Παπαλεξίου περίσσευε μετά τον ερχομό του Σαμουελένκο στον ΠΑΟΚ και ο Άθλος ψάχνει κεντρικό... Kαι δεν αποκλείεται να δούμε και τον Μίλη στον ΠΑΟΚ, για να ξεφορτωθεί και συμβόλαιο 18.000 ευρώ στον Πήγασο.

ΥΓ3: Μη ξεγράφουμε τον Μίλωνα που έχει αυτό τον καιρό το μυαλό του στην Ευρώπη. Το πιο πιθανό πάντως είναι να έχουμε ημιτελικό στο  CEV Cup, Mίλων-Αρκάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ