1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2024 00:17

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο τον Πήγασο Πολίχνης

Με τη μοναδική αναμέτρηση που θα γίνει το Σάββατο 13/1 μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πηγάσου Πολίχνης θα ανοίξει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League. (11η αγωνιστική, 13/1, 16.00, Live Streaming ESAP You Tube, Διαιτητές: Πρέντζας, Κουτσούλας).

Σε λιγότερο από 48 ώρες από το θρίαμβο επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης ZAKSA Κιέντζερτζιν ο Ολυμπιακός θα δώσει αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης. Στόχος δεν είναι άλλος από το τρίποντο που θα τον συντηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα του δώσει ώθηση ενόψει της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται με εκτός έδρας αγώνες στην Άγκυρα με τη Ζιράτ και από εκεί στην Ορεστιάδα για τη δοκιμασία με τον Άθλο.

Ο Ντανιέλ Καστελάνι προσπαθεί να διαχειριστεί τους αθλητές που έχουν επιβαρυνθεί από τον αγώνα με την πολωνική ομάδα, ενώ και ο Αλέν Παγιένκ αναρρώνει από τραυματισμό στο δάκτυλο. O διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Σπύρος Χανδρινός δήλωσε: «Αύριο, αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Πήγασου Πολίχνης στην έδρα μας. Ερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη απέναντι στην τρεις συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα!

Και αυτό μας τονώνει το ηθικό ακόμα περισσότερο και είμαστε έτοιμοι και γεμάτοι θέληση, να πάρουμε την νίκη στο αυριανό ματς με τον Πήγασο. Είναι μοναδικό και απερίγραπτο το συναίσθημα να κερδίζεις μια τέτοια ομάδα, μια ομάδα που μέχρι πέρυσι, έβλεπα μόνο στην τηλεόραση να κερδίζει μεγαθήρια του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Αποδείξαμε, όμως, πως είμαστε μια ομάδα με χαρακτήρα! Δεν θα αφήσουμε καμία πιθανότητα νίκης να πάει χαμένη».

Ο Πήγασος Πολίχνης προέρχεται από το τρίποντο επί του Φοίνικα που έφερε την ομάδα του Γιάννη Ορφανού στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα θα παρουσιαστεί ενισχυμένος καθώς θα κάνει ντεμπούτο ο Αυστραλός διαγώνιος, Χαμις Χεζελντεν.

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός: «Ξεκινάει μια δυσκολη περίοδος για εμάς. Έχουμε μια σειρά τεσσάρων πολύ δύσκολων παιχνιδιών, ξεκινώντας με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο. Εμείς θεωρώ ότι πάμε με καλή ψυχολογία κατω στην Αθήνα. Πάμε να παίξουμε ελεύθερα και να εκμεταλλευτούμε οποιοδήποτε περιθώριο μας αφήσει ο Ολυμπιακός».

Ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Κώστας Προύσαλης: «Επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε με τον πρωτοπόρο στην έδρα του αλλά εμείς μόνο κερδισμένοι έχουμε να φύγουμε από αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε να παλέψουμε, να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει από το παιχνίδι και με καλή διάθεση και μαχητικότητα να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα δικά μας, σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να κερδίσει τον αγώνα αλλά αν μας αφήσει να παίξουμε θα έχει προβλήματα».

Volley League - 11η αγωνιστική

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, 16.00 (Live Streaming ESAP You Tube): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Πρέντζας, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ονόπας, Επόπτες: Καλούδας, Μουζακίτη, Γραμματεία: Ταλάρου.

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Γυμναστήριο Μετς, 17.00 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Νικάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Βαρατάσης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας» Σύρος, 17.00 (Live Streaming ESAP You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Βουδούρης, Βελώνης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Συρίγος, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Γυμναστήριο Παραλίας, 17.00 (ΕΡΤ-3 H.D.): Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σπίνας, Κοσμάς, Γραμματεία: Αρμακόλλα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ