1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-10-2023 17:39

Αποκαλυπτήρια σε άδειο γήπεδο για τον Φοίνικα στην Σύρο κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης

Στο άδειο γυμναστήριο Δ.Βικέλας της Σύρου ο Φοίνικας θα αντιμετωπίσει τον Πήγασο σε ένα ακόμα αμφίρροπο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Volley League. Δεν θα επιτραπεί είσοδος σε θεατές καθώς είναι σε εκκρεμότητα η αδειοδότηση του γυμναστηρίου για πυρασφάλεια. (Γυμναστήριο Ερμούπολης Σύρου, 1η αγωνιστική, 29/10, 17:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Πρέντζας).


Ο Φοίνικας πέρασε πολύ δύσκολο καλοκαίρι με ριζικές διοικητές αλλαγές που έφεραν τσουνάμι εξελίξεων στην οργάνωση, στα διοικητικά, στα οικονομικά και φυσικά στα αγωνιστικά της ομάδας. Τελικά η διοίκηση της Δώρας Καρτάνου κατάφερε να δώσει λύσεις σε όλα τα μεγάλα προβλήματα και να στελεχώσει μία νέα ομάδα που έχει στόχο να κρατήσει ψηλά τη σημαία του βόλεϊ στο νησί και να φέρει και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο.

Στο ρόστερ του Φοίνικα υπάρχουν 9 νέα πρόσωπα. Η έλευση του Μπράιαν και του Τσαρκάτογλου από το Μίλωνα ήταν στα αξιοσημείωτα της μεταγραφικής περιόδου. Αποκτήθηκε ο Σέρβος Ντάκα από τη Μλάντοστ, ο Ασπιώτης από τον Ολυμπιακό και και ο Πορτογάλος Γκόμες από τη ρουμανική Ραπίντ. Από τον Παναθηναϊκός αποκτήθηκε ο Μπαρμπούνης και από τον Πήγασο ο Πετσιάς. Ξεχωριστή επιστροφή και του Δημήτρη Ποχάνη μετά το πέρασμα του από την Κύπρο.

Ο προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ που κάνει ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στους συριανούς δήλωσε: «Ο αγώνας της Κυριακής είναι ο πρώτος του φετινού πρωταθλήματος . Μετά από περίπου ενάμιση μήνα προπονήσεων είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και επιθυμία όλων μας είναι να κάνουνε μια καλή αρχή. Είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα με τον Πήγασο,μια πολύ μαχητική ομάδα όπως όλοι γνωρίζουμε ,διότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε καλύτερο εαυτό μας».

Με όνειρα και φιλοδοξίες για την νέα αγωνιστική χρονιά και με στόχο τη νίκη θα ταξιδέψει ο Πήγασος Πολίχνης για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League με τον Φοίνικα Σύρου. Έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στην Ορεστιάδα προπονούνται σκληρά υπό της οδηγίες του Γιάννη Ορφανού, ώστε να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Έξι είναι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα. Αποκτήθηκαν οι Γιαμακίδης, Μπαρδούκας από τον Ηρακλή, ο Καπετανίδης από τον Κέρκη ο οποίος μάλιστα ήταν η αποκάλυψη στους αγώνες του Λιγκ Καπ, ενώ η μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση ήταν του Γιώργου Τζιουμάκα ο οποίος από τον ΟΦΗ πήρε μαζί του και τον Τσαλικιάν. Ο Πήγασος είναι η μοναδική ομάδα που έχει ένα ξένο στο ρόστερ. Πρόκειται για τον Κουβανό Λεόν.

Ο προπονητής του Πηγάσου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός: « Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη πόσο μάλλον όταν παίζεις και εκτός έδρας. Ξέρουμε ότι ο Φοίνικας μέσα στην έδρα του πάντα είναι μια ομάδα ανταγωνιστική άσχετα αν φέτος δεν έχει την ίδια δυναμικότητα με την περσινή ομάδα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι το ίδιο μαχητική, όπως είπα και πριν μέσα στην Σύρο μάχεται πάρα πολύ. Εμείς ερχόμαστε από δυνατά παιχνίδια, έχουμε αποκτήσει πλέον καλό αγωνιστικό ρυθμό και αυτόν πρέπει να τον κρατήσουμε. Στόχος μας είναι οι νίκες, πάντα θα είναι η νίκη και το καλό αποτέλεσμα, αυτό θα στοχεύσουμε και στο παιχνίδι της Κυριακής».

Το λίμπερο του Πηγάσου Πολίχνης Αντώνης Μπουράκης:« Ερχόμαστε από δύο πολύ καλές εμφανίσεις μέσα στην Ορεστιάδα, πιστεύω πως έχουμε κάνει όλο τον κύκλο των προπονήσεων και των φιλικών, έχουμε παίξει και το βαλκανικό, είμαστε προετοιμασμένοι και μακάρι να μπούμε με το δεξί στο πρώτο ματς στη Volley league και να πάρουμε τη νίκη».

 

Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Πήγασος Πολίχνης
2023-24
06/01/2024: Volley League 10η Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ  
29/10/2023: Volley League Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Πήγασος Πολίχνης  
2022-23
31/01/2023: Κύπελλο Ελλάδας Γ' Φάση - 1η Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ 0-3 (20-25, 24-26, 18-25) 
28/01/2023: Volley League 12η Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ 0-3 (16-25, 14-25, 22-25)
05/11/2022: Volley League Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Πήγασος Πολίχνης 3-0 (25-21, 25-18, 25-20)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ