1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2016 14:20

Ο Αμοιρίδης «απογειώνει» τις γυναίκες του ΠΑΟΚ!

Από τη στιγμή που η ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» για δεύτερη χρονιά το γυναικείο τμήμα του βόλεϊ δεν θα μπορούσε να έχει το ρόλο κομπάρσου. Ο κύβος ερρίφθη.

Ο επιχειρηματίας Κώστας Αμοιρίδης που είναι και στη διοίκηση του Α.Σ.ΠΑΟΚ ανέλαβε το τμήμα μαζί με αυτό της πάλης και θέτει στόχο την άνοδο στην Α1 γυναικών σε δύο χρόνια ή και... νωρίτερα εφόσον υπάρξει αξιόλογη προπτική απορρόφησης κάποιας άλλης ομάδας. Μάλιστα θεωρούν πως οι επενδύσεις που έχουν γίνει στα γυναικεία τμήματα μπάσκετ και χάντμπολ έχουν αποδόσει και ήρθε και η σειρά του βόλεϊ.

Εντολή στον Ιωαννίδη

Για την ώρα το τμήμα θα πορεύτει με δικές του δυνάμεις και οι τύχες του τμήματος ανατέθηκαν στον έμπειρο τεχνικό Κώστα Ιωαννίδη ο οποίος άρχισε το σχεδιασμό της νέας ομάδας με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β΄κατηγορία της ΕΠΕΣΘ.

Υπεύθυνος του τμήματος αναλαμβάνει ο Γιώργος Βασιλειάδης με σκοπό να υλοποιήσει αρχικά το στόχο της ανόδου στην Α2 και από εκεί στην Α1.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ