1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-09-2014 22:23

Το πείραμα πέτυχε, 3-0 η ΑΕΚ

Με πολλές αλλαγές στην αρχική της σύνθεση και τον Γκούζντα να επιστρέφει στο βασικό σχήμα, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Κύζικο Νέας Περάμου, για τη δεύτερη μέρα του τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος». Μάλιστα, τα περισσότερα από τα βασικά οπλα της Ένωσης (Κρνιτς, Πέτρογλου, Ανδρεάδης, Παπαδημητρίου) δεν αγωνίστηκαν, δίνοντας την ευκαιρία στον Χόρχε Ελγκέτα να δοκιμάσει μια διαφορετική ομάδα.

Στο πρώτο σετ, η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα από νωρίς (8-5), ενώ προϊόντος του χρόνου, άνοιξε και άλλο τη διαφορά στο σκορ (19-12). Η Κύζικος δεν είχε αντίδραση, με το σετ να καταλήγει εύκολα στην Ένωση (25-16).

Στο δεύτερο σετ, σε αντίθεση με το πρώτο, η Κύζικος ζόρισε την ΑΕΚ. Βρισκόταν καθ' όλη τη διάρκεια του σετ μπροστά στο σκορ, φτάνοντας μέχρι και το +4 (15-19). Σε εκείνο το σημείο ο Μαντέκας πήγε στο σερβίς δυσκολεύοντας την υποδοχή των διοργανωτών, και σε συνδυασμό με την εξαιρετική απόδοση του Μπάλσα Ραντούνοβιτς, η Ένωση γύρισε τούμπα το σετ (21-19), το οποίο και τελικά κέρδισε με 26-24. 

Ίδιο σκηνικό με το πρώτο, είχαμε και στο τρίτο σετ. Η ΑΕΚ πήρε από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο και κράτησε μέχρι το τέλος, για το χαλαρό 3-0. Πλέον, χρειάζεται αύριο μόλις ένα πόντο απέναντι στο Παναθηναϊκό, για να είναι αυτή που θα κατακτήσει το τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος», που διοργάνωνει και φέτος η Κύζικος της Νέας Περάμου.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 26-24, 25-18)

ΑΕΚ (Ελγκέτα): Μαντέκας, Γεωργιάδης, Ραντούνοβιτς, Παγιάν, Κατσανεβάκης, Μπουρκόφσκι / Γκούζντα (λ), Ίλιτς, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος, 

ΚΥΖΙΚΟΣ (Μπακοδήμος): Τσέργας, Βαρδής Χ., Μελλές, Μπεκιάρης, Παπασιδέρης, Θεοδωρόπουλος / Πλεμμένος (λ), Βαρδής Στ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ