1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-09-2014 18:59

Κληρώνει στην ΕΠΕΣΘ

Από την ΕΠΕΣΘ ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Β Εθνικής Ανδρών & Γυναικών και του Κυπέλλου Ανδρών-Γυναικών της ΕΠΕΣΘ (Α Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος). Επίσης, για την ίδια μέρα αναβάλλεται η κλήρωση της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών, που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.

Οι κληρώσεις της Τετάρτη 17/9 θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα "Ηλίας Ζυγούρης" του Αλεξανδρείου Μελάθρου με το εξής πρόγραμμα: 14.30 Β Εθνική Γυναικών, 14.45 Β Εθνική Ανδρών, 15.00 1η Τοπική Κατηγορία Γυναικών, 15.15 Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στην Β Εθνική Ανδρών.
Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί οι Προκηρύξεις των πρωταθλημάτων: Β Εθνική Ανδρών & Συμπληρωματική, Β Εθνική Γυναικών & Συμπληρωματική, Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών - Γυναικών & Συμπληρωματική, Τοπικής Κατ. Ανδρών, 1ης Τοπικής Κατ. Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Συμπληρωματική Αναπτυξιακών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ