1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2024 22:56

To μεγάλο ρεκόρ του Μιτσέλι και η Μλείνκοβα

Ο Λορέντσο Μιτσέλι ήρθε πέρυσι στην Ελλάδα υποτίμησε το πρωτάθλημα μας όπως ομολόγησε, δεν κατάφερε να πάει στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου αφού αποκλείστηκε από τον ΑΟ Θήρας, δεν κέρδισε ποτέ τον Παναθηναϊκό, έχασε 3-0 στους τελικούς, αλλά έπαθε και έμαθε...

΄Έστησε πλέον την δική του ομάδα με παίκτριες-νικήτριες, δεν κράτησε την Βίλμα Σάλας, που ποτέ δεν συνήλθε πλήρως από τον τραυματισμό της, έφερε την Μλείνκοβα που βάζει υποψηφιότητα για την κορυφαία ακραία στην ιστορία του Ολυμπιακού, βασίστηκε στην Καράρο που μπορεί να μην είναι σπουδαία πασαδόρος, αλλά ακολουθεί την τακτική του Ιταλού κατά γράμμα και πήρε το δίδυμο υποδοχέων της ΑΕΚ Νίζετιχ, Αρτακιανού. Εντόπισε την αργεντίνα κεντρική Φαριόλ και την έκλεισε από τον περασμένο Μαρτίο, αφού πήγε μαζί με τον μάνατζερ Νίκο Κατσιούρα στην Γαλλία για να την πείσουν από κοντά.

Βελτίωσε την Κούμπουρα και εδώ αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα 3-0 στον Ρέντη τον Παναθηναϊκό με την διαγώνιο ως Σέρβα, όχι ως ελληνίδα και ήδη ετοιμάζεται η ομάδα της νέας περιόδου. Δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, θα αναζητηθεί δεύτερη πασαδόρο, αλλά και ξένη ακραία, αφού όπως όλα δείχνουν η Μλείνκοβα θα επιστρέψει στην Τουρκία με διπλάσια χρήματα.

Ο Μιτσέλι αναμένεται να μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό και ήδη πανηγύρισε το πρώτο τρόπαιο του στην Ελλάδα, το Κύπελλο και έκανε πέντε τις επιτυχίες του στον θεσμό σε διαφορετικές χώρες, αφού κατέκτησε κύπελλο και σε Τουρκία, Γαλλία, Πολωνία, Ιταλία. 

Κατέκτησε το πρωτάθλημα σε Γαλλία, Τουρκία και θέλει να πάρει και το τρίτο πρωτάθλημα σε διαφορετική χώρα, στην Ελλάδα. Στην Ιταλία δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά πήρε δύο Τσάμπιον Λιγκ με την Μπέργκαμο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ