1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2018 20:17

«Κλειδώνει πρωτιά ο Ολυμπιακός, δηλώνει παρών ο ΠΑΟΚ

Στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» θα είναι στραμμένα τα φώτα, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στο ντέρμπι κορυφής της Vοlley League Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (16η αγωνιστική, 10/2, 17.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Mυλωνάκης).
Ο Ολυμπιακός εκτός του ότι θέλει να εξασφαλίσει και τυπικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο (με νίκη θα ξεφύγει 10 βαθμούς) στοχεύει στο αήττητο της κανονικής περιόδου και μετά σε όλο το πρωτάθλημα. Τα πρόσωπα του ντέρμπι είναι ο ακραίος του Ολυμπιακού Τοντόρ Αλεξίεφ και ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Νικολάι Ουτσίκοφ οι οποίοι είναι συμπαίκτες στην Εθνική Βουλγαρίας και πρώτη φορά θα αγωνιστούν αντίπαλοι σε ντέρμπι. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό ο οποίος προέρχεται από την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου σε βάρος της Παναχαϊκής.

Ο ΠΑΟΚ μετά και την ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο είναι αποφασισμένος για όλα και κυρίως να ρισκάρει για να πάρει τη νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού. Για τον δικέφαλο εκτός από το γόητρο και την υπόθεση της πρώτης θέσης που τυπικά δεν έχει κριθεί ακόμα είναι σημαντικό το θετικό αποτέλεσμα και η καλή εμφάνιση για την συνέχεια σε πλέι οφ και κύπελλο όπου πιθανές αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους»θα κρίνουν και τους τίτλους. Ο ΠΑΟΚ έχει 38 βαθμούς, έναντι 45 του Ολυμπιακού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ