1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2024 14:55

Ένας Δανός, ένας Καναδός και ένας Καλαματιανός στον ΠΑΟ

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

O Παναθηναϊκός, όπως κάθε σοβαρό κλαμπ, ετοιμάζει την ομάδα της επόμενης περιόδου από τον Ιανουάριο και ήδη έχει τις υπογραφές τριών νέων παικτών.

Ο Ανδρεόπουλος είχε κλείσει τον  Kαναδό Επ, αλλά βρήκε δουλειά με απολαβές 250.000 δολλάρια και σταμάτησε το βόλεϊ, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ως λύση ανάγκης τον 37χρονο Ιερεζουέλο, που είχε προβλήματα τραυματισμών. Γι αυτό τον λόγο απέκτησε και τρίτο πασαδόρο (δεύτερος ο Κασαμπαλής) τον Καναδό Κάμερον για καλό και για κακό. Το κακό έγινε στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Μίλωνα με τον τραυματισμό του Ιερεζούλο, γι αυτό ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει ως το τέλος της περιόδου με Κασαμπαλή-Κάμερον.

Ένας Δανός, ένας Καναδός και ένας Καλαματιανός στον ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός πάντως έχει μεριμνήσει από τον Ιανουάριο κα συμφώνησε με τον  26χρονο και ύψους 1.94 πασαδόρο της Λούνεμπουργκ, Μαξ Έλγκερτ. Ο Έλγκερτ έπαιξε  με τον Μίλωνα στα προημιτελικά και  ήταν από τους βασικούς στον τελικό του CEV Cup (απέκλεισε την τουρκική Αρκάς στο χρυσό σετ στους ημιτελικούς και έχασε στους τελικούς 3-0, 3-0 από την πολωνική Ρεσόβια). Ο πρώην παίκτης του τριφυλλιού και νυν μάνατζερ, ο Σαμικά πρότεινε τον βασικό πασαδόρο και κορυφαίο της Volley League τον Χέερ του Μίλωνα, αλλά αυτός προτίμησε την γαλλική Ναρμπόν.

Πω, πω, πω ένας τελικός Κυπέλλου!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας και γι αυτό στη θέση του διαγώνιου προτιμάται  ο Δανός Νίλσεν πρώτος σκόρερ της Α2 Ιταλίας με τη φανέλα της Γκροτατζολίνα. Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού στη Λάρισα και τον αποδίδουν στην ανετοιμότητα του Πρωτοψάλτη που μετά τον τραυματισμό του έκανε άλματα στο ματς με τον Μίλωνα. 

Με δεδομένη εξάλλου την αποχώρηση Ζήση, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Καλαματιανό λίμπερο του Μίλωνα Χανδρινό, δεύτερο πίσω από τον Κοκκινάκη στην Εθνική και φιλοδοξεί να κάνει δίδυμο με τον Κοντοστάθη. Αν πάντως ο Θρακιώτης δεν θέλει να μείνει στο "τριφύλλι" έχει στα χέρια του πρόταση του Μίλωνα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ