1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2024 22:26

Η φιέστα του Πανιωνίου, το «Στοίχημα» και η αστειότητα του ΠΑΣΑΠ

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Το βόλεϊ έχει ανάγκη τις όμορφες στιγμές, τη χαρά, τις φιέστες και σε αυτό συνέβαλε ο Πανιώνιος που απέδειξε ότι μια γιορτή μπορεί να στηθεί και να κάνει τους πάντες ευτυχισμένους, χάρη στο μεράκι.Δεν χρειάζονται λεφτά στον αθλητισμό για να περνάμε ωραία.

Μόνο κέφι, μεράκι, γνώση και η φιέστα του Πανιωνίου εκεί βασίστηκε για να την χαρούμε με την ψυχή μας. Γεμάτο το “Ανδρέας Βαρίκας”, χωρίς ακρότητες από τους “Πάνθηρες” και ένας αγώνας γιορτή.Αν ο Πανιώνιος συνεχίσει έτσι και στην μεγάλη κατηγορία, θα είναι κόσμημα για την Volley League γυναικών και όπως μάθαμε έχουν μεγάλα σχέδια στην Νέα Σμύρνη, τόσο για την μεταμόρφωση του “Βαρίκας”, όσο και για το ρόστερ της ομάδας.

Πάμε στα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής. Ένας φίλος μας έστειλε μήνυμα πριν από το ματς ΠΑΟΚ-Μαρκόπουλο, ότι στο «Στοίχημα» παίζεται κατά κόρον ότι η φιλοξενούμενη ομάδα θα πάρει δυο σετ. Όπερ εγένετο.

 

Θα μου πείτε είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα και δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε αφού ο εφετινός ΠΑΟΚ έχασε από κατώτερες ομάδες, αλλά από τη στιγμή που μπήκε η καχυποψία στο μυαλό μας, δεν πάμε καλά. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα ήθελε να κερδίσει 3-0, απλά κέρδισε 3-2 και κανένας δεν μπορεί να τον κατηγορήσει. Όπως και το Μαρκόπουλο.

Είδαμε το ματς και στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 23-20 και 24-22, αλλά η Ουίλιαμς έκανε απανωτά λάθη που επέτρεψαν στο Μαρκόπουλο να πάρει το σετ  και κατά επέκταση τον βαθμό που μπορεί να του δώσει το διαβατήριο για τα πλεί οφ και όχι  για τα πλέι άουτ. Η Αμερικανίδα αντικαταστάθηκε στο 4-8 του δεύτερου σετ από την Οικονομίδου.

Στο τέλος του πρωταθλήματος σε όλα τα σπορ υπάρχουν ομάδες της ζώνης υποβιβασμού που γίνονται... Νοβάρα και με σερί νίκες φέρνουν τα πάνω-κάτω. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις Άρης και Μαρκόπουλο  θα κερδίσουν  τον Απολλώνιο και την Λαμία και θα μπλέξουν την Θέτιδα στα πλέι άουτ(παίζει εκτός με τα Πεύκα). Εκτός κι αν κερδίσει ο Ηλυσιακός τον Παναθηναϊκό και έχουμε ανατροπή στην ανατροπή.

Το γέλιο που προσφέρει φέτος ο ΠΑΣΑΠ είναι διαρκείας. Κάθε ανακοίνωση του μας κάνει ευχάριστη την ζωή, με αποκορύφωμα την διακοπή συμβολαίων των Φακοπουλίδου, Διάλλα από τον Απολλώνιο πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.

“Το γεγονός της αποδέσμευσης αθλητριών από ομάδα της Volleyleague Γυναικών έρχεται να υπογραμμίσει για ακόμη μία φορά την επιτακτική ανάγκη άμεσης μετατροπής του υπάρχοντος καθεστώτος του πρωταθλήματος σε επαγγελματικό” έγραψε το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών.

Κάποιος, κάπου, κάποτε. Αν είναι δυνατόν. Κύριοι και κυρίες παραιτηθείτε αν δεν μπορείτε να εκπροσωπείτε τους παίκτες και τις παίκτριες μπας και έρθουν άλλοι στη θέση σας που βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Με τις ενέργειες σας χάθηκαν 20 θέσεις εργασίας στο επόμενο πρωτάθλημα της  Volley League ανδρών.

Μπορεί πάντως να σωθεί η παρτίδα έστω και τώρα αν τολμήσει ο  Υπουργός Αθλητισμού. Να έχει του χρόνου 12 ομάδες με 4 ξένους και τη μεθεπόμενη χρονιά 12 ομάδες με 5 ξένους. Δεν χρειάζεται να ερωτηθεί η συνδικαλαρία...

Μέσα από την ΑΕΚ εκπορεύεται η φημολογία ότι ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Οτσάλ για την επόμενη περίοδο, προκειμένου να απολύσουν τον ταλαντούχο Τούρκο προπονητή, χωρίς αποζημίωση.

Η ομάδα γυναικών εξαιτίας της διοίκησης του ερασιτέχνη βαδίζει στα χνάρια της ομάδας ανδρών, γιατί τα χρέη θα σκάσουν σαν μολότοφ στα χέρια τους και δεν θα υπάρχει σωτηρία.

Σε λίγο βγαίνει απόφαση της  FIVB για την Νίζετιτς, που την πέταξαν στον δρόμο και δεν της πλήρωσαν τα χρωστούμενα. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ