1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-07-2014 23:52

Πρόκληση για Εθνική και Κιόση

Αποστολή ΠΣΑΤ στο Ντεσάου, Γερμανία: Δήμητρα Πολυχρονοπούλου
Έτοιμη για τη «μάχη» κόντρα στην Γερμανία είναι η Εθνική ομάδα βόλεϊ Γυναικών, που από την Πέμπτη το απόγευμα βρίσκεται στο Ντεσάου, όπου αύριο, Παρασκευή στις 8:30μ.μ. (ώρα Ελλάδας), θα δώσει το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Πρόκληση είναι αυτή η αγωνιστική για την αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας, Ελένη Κιόση, η οποία αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην 1η θέση των σκόρερ της διοργάνωσης, με 160 πόντους, σε 10 ματς (37 σετ), καθώς απομένουν δύο μόλις παιχνίδια για να μάθει αν θα διατηρηθεί στην κορυφή.

Ντεμπούτο με το εθνόσημο στο Ευρωπαϊκό Λιγκ θα κάνει η Μελίνα Εμμανουηλίδου, ενώ σε σχέση με την 12άδα που αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Ισπανία, νέο πρόσωπο της «γαλανόλευκης» είναι και η Όλγα Βεργίδου.

Η ελληνική αποστολή μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, τόσο αεροπορικώς, όσο και οδικώς, μιας και το Ντεσάου βρίσκεται στο Ομόσπονδο κρατίδιο της Σαξωνίας, Άνχαλτ, περίπου 120χλμ από το Βερολίνο, πραγματοποίησε το βράδυ προπόνηση στο «Anhalt Arena Dessau», όπου θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση. Προπόνηση είναι προγραμματισμένη και για αύριο το πρωί.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ