1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2024 16:43

Έμεινε στον Πανιώνιο η Μιλεντίγεβιτς

Η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στη Volley League γυναικών ήδη ετοιμάζεται την ομάδα της νέας χρονιάς. Μετά την παραμονή της Καρέλια, ο «Ιστορικός» διατήρησε στο ρόστερ του και την Έλενα Μιλεντίγιεβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Έλενα Μιλεντίγιεβιτς.

Η Μιλεντίγιεβιτς αγωνίζεται στην θέση της ακραίας και έχει ύψος 1.75 μ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω και Ολυμπιακό».

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνω στον Ιστορικό. Μετά από μία αναμφισβήτητα επιτυχημένη χρονιά η ομάδα θέτει τους υψηλούς της στόχους και θα δώσω το 100% του εαυτού του για να τους πετύχει. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον Στάθη Νικολούζο για την εμπιστοσύνη και περιμένω τον κόσμο του Πανιωνίου να στηρίξει αυτήν την σπουδαία προσπάθεια με την παρουσία του στο γήπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ