1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-12-2019 15:47

Ο Τομ Κρούζ ξανάρχεται με... μπιτς βόλεϊ και «Top Gun Maverick» (videos)

Eξι μήνες ακόμα... έμειναν για να μπορέσουν να απολαύσουν οι φίλοι του Τομ Κρούζ και όχι μόνο, το πολυαναμένομενο σίκουελ της θρυλικής κινηματογραφική ταινίας, «Top Gun» που «έσπασε» τα ταμεία σε Αμερική και Ευρώπη και καθιέρωσε τον Αμερικανό ηθοποιό, ως σουπερ σταρ του Χούλιγουντ.

Τριαντατέσσερα χρόνια μετά και ο 56 χρόνος πλεον ηθοποιός επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με το «Top Gun Maverick», στο ρόλο του γνωστού πιλότου των υπερηχητικών αεροσκαφών του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, όπου αναλαμβάνουν τις δυσκολότερες αποστολές σε διάφορες εμπόλεμες ζώνες του πλανήτη.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1986, ο «Μάβερικ» είναι και πάλι εδώ για να μας συναρπάσει, με τις αερομαχίες που κόβουν την ανάσα, τα γνωστά γυαλιά ηλίου, τα τζακετ με τα σήματα, την γρήγορη μηχανή του, ένα νέο συναρπαστικό soundrack (έγραψε ιστορία το «Take my Breath Away») αλλά και το μπιτς βόλεϊ των πιλότων.

Αξέχαστο έμεινε εκείνο το κινηματογραφικό δίλεπτο της πρώτης ταινίας, όπου οι επίλεκτοι πιλότοι «Βlue Angels» δίνουν εντυπωσιακές μάχες κάτω από τον καυτό ήλιο της Καλιφόρνια, σε ένα αγώνα μπιτς βόλεϊ για κάποιο στοίχημα που έχει προηγηθεί με θεαματικές άμυνες και φοβερά καρφιά.

Κάτι ανάλογο ελπίζουμε να ξαναδούμε και φέτος στη νέα ταινία, όπως έχουν αποκαλύψει ο ίδιος ο Κρούζ, ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζόζεφ Κοσίνσκι αλλα και ο παραγωγός Τζερι Μπρουκχάϊμερ, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε ένα «νέο παιχνίδι βόλεϊ.»

Στα δύο παρακάτω βίντεο, πάρτε μια γεύση για το τι «παίχτηκε» 34 χρόνια πριν στην άμμο της Καλιφόρνια και τι μας περιμένει σε έξι μήνες:

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ