1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-08-2017 20:23

«Μεταξεταστέοι» Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή, αδειοδοτήθηκε ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 είναι η δέκατη ομάδα που πήρε άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Volley League από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ, ενώ «μεταξεταστέοι» έμειναν Παναθηναϊκός και Παναχαϊκή που όμως έχουν μπροστά τους τουλάχιστον ένα μήνα καιρό για να ανασυνταχτούν, να κλείσουν μέτωπα και εκκρεμότητες και να ζητήσουν απ΄ευθείας την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία έτσι και αλλιώς θα εξετάσει και τους δώδεκα φακέλους.

Άλλωστε ο ρόλος της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ είναι να προετοιμάσει το έδαφος με τις εκκρεμότητες όλων των ΤΑΑ και τα κατάφερε για τα δέκα από τα δώδεκα. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό καθώς γίνεται ύστατη προσπάθεια να οργανωθεί το τμήμα και κυρίως να στηριχθεί οικονομικά για τη νέα σεζόν αλλά και για τα χρέη του, ενώ και η διοίκηση της Παναχαϊκής κάνει προσπάθεια για να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες, με κύρια την υπόθεση Μαυραγάνη.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Επιτροπή Αδειοδότησης ΤΑΑ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΑΠ.

Συγκείμενη από τους:

1.Χρήστο Ηλιάδη, Πρόεδρο, εκπρόσωπο ΕΣΑΠ.

2.Ανέστη Δημητριάδη, μέλος, εκπρόσωπο ΠΑ.Σ.Α.Π.

3.Λευτέρη Κογκαλίδη, μέλος, εκπρόσωπο Ε.Ο.ΠΕ.

Και του γραμματέα αυτής Κώστα Παπαδόπουλο.

Έχοντας υπόψη της:

α/ Τις διατάξεις του άρθρου 87 παρ.1 δ του ν.2725/99, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το ν.4326/2015.

β/ Τις διατάξεις των άρθρων 21 και 22 του Κανονισμού Σχέσεων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών και Σωματείων, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει (ΦΕΚ Β΄αριθ. 2735/16-12-2015).

Συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση στα γραφεία της ΕΣΑΠ στις 21/08/2017 για να εξετάσει τους φακέλους των σωματείων/ΤΑΑ Παναθηναϊκός ΑΟ, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 και Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 και αποφάσισε τα εξής :

1. Χορηγεί άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα στο ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015.

2. Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στο επερχόμενο πρωτάθλημα στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός ΑΟ και Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013.

Σημειώνεται ότι η απόφαση της Επιτροπής υπόκειται σε ανάκληση σε περίπτωση τακτοποίησης των οφειλών και υποβολής σχετικού αιτήματος εκ μέρους των ΤΑΑ μέχρι και την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η παρούσα θα κοινοποιηθεί προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, την ΕΣΑΠ , τον ΠΑΣΑΠ και της ΕΟΠΕ.

Μη υπάρχοντος ετέρου προς συζήτησης θέματος λύεται η συνεδρίαση.


ΤΑ ΜΕΛΗ                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

4 σχόλια

  • Comment Link παο13 Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 14:55 posted by παο13

    posted by ευβοιωτη ουτε στους παικτες που τους οφειλονται χρηματα απο τις δυο αυτες ομαδες τους συμφερει να αποχωρησουν απο πρωταθλημα γιατι ξερουν οτι θα τα χασουν αν υπαρχει μια περιπτωση να τα παρουν ειναι να παιξουν στο πρωταθλημα γιατι μην ξεχνας οτι οι ομαδες της α1 βαζουν και καποια εσοδα στα ταμεια τους απο τηλεοπτικα και χορηγια του οπαπ που καλλιστα μπορουν οι ομαδες να τα χρησιμοποιησουν για να εξοφλησουν καποια απο χρεη τους

  • Comment Link σταυρος παναγιωτου Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 13:40 posted by σταυρος παναγιωτου

    ενα ολοκληρο μηνα τι εκαναν σχεδιαζαν για το πως θα κατεβει το ποδοσφαιρο σαλας στο νεο πρωταθλημα δεν μπορουν να κρατησουν αυτα που εχουν και ανοιγουν καινουρια και μαλιστα με πρακτικες γαυρου μιλαμε για το θρασσος , μου αρεσει μου ζητησαν και ενα μηνα παραταση φαντασουν να μην την επαιρνα κιολας τι θα γινοταν

  • Comment Link ηλιας13 Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 19:07 posted by ηλιας13

    καμοια απολυτως προοπτικη για βελτιωση της καταστασης με την εν λογω δοιηκηση ειχαν ενα ολοκληρο μηνα μπροστα τους για να βρουν λυσεις και εκαναν μια τρυπα στο νερο μου αρεσει που ζητησαν και ενα μηνα παραταση φαντασου να μην το επαιρναν κιολας τι θα γινοταν

  • Comment Link ΕΥΒΟΙΩΤΗΣ Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 18:14 posted by ΕΥΒΟΙΩΤΗΣ

    Οσο κι αν προσπαθείτε να το...εξωραίσετε, πάμε για πρωτάθλημα με δέκα ομάδεςς και άρα δεν πέφτει κανείς.
    Τώρα άν αυτό το πράγμα λέγεται επαγγελματικός αθλητισμός είναι μία άλλη συζήτηση.
    Οσο για τους μεταξεταστέους, πράγματι είναι πετυχημένος ο όρος. Ιδια τάξη και οι δύο θα μείνουνε,
    Ο ένας γιατί δεν έχει...μία , ο άλλος γιατί δεν έχει παράγοντες...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ