1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-01-2017 22:17

Καλμαζίδης: «Θέλουμε το Λιγκ Καπ»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε για τη νίκη επί του Ηρακλή, την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ καθώς και στο θέμα με την αναζήτηση διαγωνίου.
«Οταν η μία ομάδα κατακτά εύκολα το 1ο σετ έρχεται συνήθως χαλάρωση. Μετά το 1ο σετ χάσαμε την ενέργεια μας. Ο σημερινός αγώνας θα είναι διαφορετικός από τον τελικό. Περιμένω τον τελικό με ένταση, σκληρό και με ωραία και δυνατά συναισθήματα. Τα ματς που καίνε για τίτλους είναι ιδιαίτερα. Θέλουμε το Λιγκ Καπ αλλά υπάρχουν και πιο βαριές κούπες όπως το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Δύσκολο να έχουμε νέο διαγώνιο στον τελικό. Αν πάρουμε τον Στάροβιτς ή άλλον αθλητή θα το ανακοινώσει ο σύλλογος».

Ανδρεάδης: «Μπορούμε σε οποιαδήποτε έδρα»

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: «Νικήσαμε και πήραμε δίκαια την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ. Οι πιθανότητες στον τελικό είναι 50-50. Μπορούμε να αποδόσουμε σε οποιαδήποτε έδρα. Ολοι οι τελικοί είναι ξεχωριστοί. Είναι η πρώτη μου φορά σε τελικό Λιγκ Καπ και θέλουμε να το διεκδικήσουμε. Τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από ότι στο ματς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό».

1 σχόλιο

  • Comment Link Pao29 Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 11:23 posted by Pao29

    Αντε να σε καμαρωσουμε και παλι στην εθνικη γυναικων...σε βλεπω συντομα ο.α.ε.δ...μηπως βολευεσαι με ενα πιττογυρο;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ