1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-04-2017 23:19

Κοβάτσεβιτς: «Έρχονται μεγαλύτερες νίκες»

Ενθουσιασμένος με την ανατροπή και την ατμόσφαιρα στο Ρέντη, εμφανίστηκε ο προπονητής του  Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ενώ τόνισε ότι έρχονται ακόμα μεγαλύτερες νίκες.


 

«Εκπληκτική νίκη σήμερα, δεν έχω λόγια να περιγράψω την ατμόσφαιρα που ζήσαμε σήμερα. Δεν σχολιάζω επιμέρους στοιχεία του αγώνα ή κάποια αθλήτρια ξεχωριστά αλλά σήμερα στα δύο πρώτα σετ είχαμε μεγάλο πρόβλημα στην υποδοχή, το οποίο οδήγησε την ομάδα να μην έχει επίθεση. Κάποια στιγμή στα δύο πρώτα σετ αναρωτήθηκα αν η Μπούρσα κάνει προπόνηση και εμείς τους πετούσαμε τις μπάλες. Ηρεμήσαμε στην συνέχεια, βελτιωθήκαμε σε όλους τους τομείς με αρχή την υποδοχή και αυτό οδήγησε στο να πάρουμε δύσκολους πόντους και στη συνέχεια σε αυτή την μεγάλη νίκη». Για τον επαναληπτικό αν περιμένει την εμφάνιση των τριων σετ: «Μακάρι να το ήξερα από πριν αυτό, ποτέ δεν ξέρεις. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μία καινούργια αναμέτρηση, όλα ξεκινάνε από το μηδέν. Σίγουρα σήμερα ήταν μία εκπληκτική βραδιά αλλά δεν σημαίνει τίποτα, πάμε τώρα στον επόμενη αγώνα». Αν θεωρεί τη σημερινή νίκη την μεγαλύτερη στη θητεία του στον Ολυμπιακό: «Όχι, έρχονται ακόμα μεγαλύτερες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ