1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2017 19:13

Να νικήσει ταλαιπωρία και Εθνικό ο ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι»

Με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται αύριο η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League. Ο δικέφαλος τρεις μετά τη νίκη στο Νόβι Πάζαρ στον πρώτο αγώνα της φάση των «16» του CEV Cup ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το 2017 στο πρωτάθλημα.
Ο αγώνας είναι ακατάλληλος για... προληπτικούς καθώς στις τελευταίες αναμετρήσεις με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο ΠΑΟΚ «πληγώθηκε» με σοβαρούς τραυματισμούς παικτών του όπως ο Γκόμεζ (στον αγώνα του Λιγκ Καπ), ο Παντακίδης και ο Ανδρεάδης. Είναι η τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων μέσα στη σεζόν στο PAOK Sports Arena μετά το Λιγκ Καπ και ένα φιλικό προετοιμασίας. Και στα δύο ματς νίκησε ο ΠΑΟΚ 3-0 όπως και στον Α΄γύρο στην Αλεξανδρούπολη με 3-1 σετ.

Από τις 8/1 μέχρι 27/1 και σε διάστημα 20 ημέρων ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει επτά δύσκολους αγώνες για το πρωτάθλημα, το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και το CEV Cup. Ο Γιάννης Καλμαζίδης έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του και έχει τοποθετηθεί για τις αναμετρήσεις που έρχονται με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Φοίνικα (εξ’αναβολής αγώνας στις 11/1), την Ορεστιάδα και τον Ηρακλή Χαλκίδας, τον επαναληπτικό με τη Νόβι Πάζαρ για το CEV Cup και το Final 4 του League Cup “Νίκος Σαμαράς” 2016-17, που θα διεξαχθεί στην Κύπρο στις 26-27 Ιανουαρίου 2017.

Ο ΠΑΟΚ στον Α΄γύρο του πρωταθλήματος τερμάτισε στην 3η θέση με 23 βαθμούς έναντι 32 του Ολυμπιακού και 27 του Παναθηναϊκού και θέλει να καλύψει τη διαφορά.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά από μία εξαιρετική πορεία στον Α΄γύρο όπου τερμάτισε στην 7η θέση με 17 βαθμούς θέλει να έχει ανάλογη πορεία και να κρατηθεί με άνεση εντός της 8αδας. Το πρόβλημα στην ακριτική ομάδα είναι οι ιώσεις. Ο Παλέντζας, ο Καβαρατζής και ο Κοντοστάθης ταλαιπωρούνται από υψηλό πυρετό όπως και ο προπονητής Σάκης Μουστακίδης. Ο Εθνικός έχει έξι νίκες στον Α΄γύρο εκ των οποίων οι δύο ήταν εκτός έδρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ